Rolf Woods har megastack til dag to i Battle of Malta

Av | 20. oktober, 2019| Nyheter

Rolf Woods hadde den åttende største stacken i lokalet da dag to i Main Event i Battle of Malta tok til søndag. 

Han tyvedoblet starstacken på 25 000 i løpet av dag 1 og tok med seg 511 000 sjetonger til dag to av den store turneringen i Middelhavet. Med dét er han i nærheten av høyprofilerte Dario Marinelli som samlet mest chips av alle på dag 1, 608 000.

Main Event i Battle of Malta fikk et rekordstort antall entries med 4657 på de fem startdagene. Bare 688 kom seg til dag to og var da garantert minst en dobling av innkjøpet (550 euro). Det venter 306 205 euro til vinneren.

Bare en drøy time inn i spilledagen var ytterligere 200 spillere ute av turneringen. Liveoppdateringene fra Malta kommer ikke veldig hyppig, slik at vi ikke har oversikt over hvor mange nordmenn som fremdeles henger med. Vi oppdaterer denne saken søndag ettermiddag og kveld når det kommer norske nyheter fra Middelhavet. Er du på Malta er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i vår innboks på Facebook.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund