fbpx
Hjem / Nyheter / Rolf Woods har megastack til dag to i Battle of Malta
Rolf Woods hadde en eventyrlig dag 1 i Battle of Malta. På bildet er han i Dublin under NM 2019. Foto: Tomas Stacha / Poker.no

Rolf Woods har megastack til dag to i Battle of Malta

Rolf Woods hadde den åttende største stacken i lokalet da dag to i Main Event i Battle of Malta tok til søndag. 

Han tyve­doblet star­stacken på 25 000 i løpet av dag 1 og tok med seg 511 000 sjetonger til dag to av den store turne­ringen i Middel­havet. Med dét er han i nærheten av høypro­fi­lerte Dario Mari­nelli som samlet mest chips av alle på dag 1, 608 000.

Main Event i Battle of Malta fikk et rekord­stort antall entries med 4657 på de fem start­da­gene. Bare 688 kom seg til dag to og var da garan­tert minst en dobling av innkjøpet (550 euro). Det venter 306 205 euro til vinneren.

Bare en drøy time inn i spille­dagen var ytter­li­gere 200 spil­lere ute av turne­ringen. Live­opp­da­te­rin­gene fra Malta kommer ikke veldig hyppig, slik at vi ikke har over­sikt over hvor mange nord­menn som frem­deles henger med. Vi oppda­terer denne saken søndag etter­middag og kveld når det kommer norske nyheter fra Middel­havet. Er du på Malta er du hjer­telig velkommen til å kontakte oss i vår innboks på Face­book.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Mikael Andersson ny nordisk mester i PLO

Finnen Mikael Andersson nedkjempet to svensker og 13 dansker da to bord gjensto og er nordisk mester i Pot Limit Omaha.  Åpnings­tur­ne­ringen i det nordiske mester­kapet i poker i Køben­havn ...