Davy Wathne hyller norske pokerhelter

Av | 10. november, 2019| Nyheter

Gratulasjonene strømmer inn til Niclas Mjelstad og Helge Stjernvang etter andre- og tredjeplass i Nordisk Mesterskap i poker.

Også TV 2-ikonet Davy Wathne har latt seg imponere over det de to nordmennene presterte i Main Event i København. Han var først ute med å gratulere på Facebook da Norgesmesterskapet i poker var først med å fortelle hvem som hadde vunnet det nordiske mesterskapet.

– Imponerende. Bunnsolid. Gratulerer, begge to! skriver Davy i kommentarfeltet. Og får følge av en serie gratulanter i og utenfor pokermiljøet – slik det alltid er når nordmenn hevder seg i internasjonale turneringer.

Grzegorz Gozk sto alene igjen med alle chipsene som nordisk mester i poker.

Grzegorz Gozk vinner 523 958 danske kroner som ny, nordisk mester. Niclas Mjelstad får 367 313 for andreplassen mens Helge Stjernvang er nær en kvart million danske rikere etter tredjeplassen. Han røyk ut da han med AK på knappen møtte polakken med AA i storeblind.

– Der får jeg ikke gjort noe fra eller til. Sånn er det, sa en fattet Stjernvang til Partypoker Live kort tid etter hånda.Han fant trøst i den voksne premien og at han ikke ble dratt ut med for eksempel AK mot AQ med en Q i bordet.

Helge Stjernvang er en av veteranene i det norske pokermiljøet.

Heller ikke Mjelstad var langt nede etter å ha tapt HU mot Gozk. Mostanderen hadde rundt to tredjedeler av chipsene i spill da sluttduellen startet.

– Det er helt greit, sier vestlendingen og berømmer sin motstander for å være aggressiv og vanskelig å spille mot. Mjelstad har poker som hobby og setter stor pris på utbetalingen som kommer med andreplassen.

Niclas Mjelstad har poker som hobby og vinner en av sine største gevinster i København.

Her finner du fakta om Nordisk Mesterskap i poker.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund