fbpx
Hjem / Nyheter / Davy Wathne hyller norske pokerhelter
Davy Wathne har ofte latt seg imponere av norske pokerspillere. Nå sender han sin hilsen til Niclas Mjelstad og Helge Stjernvang (innfelt).

Davy Wathne hyller norske pokerhelter

Gratu­la­sjo­nene strømmer inn til Niclas Mjel­stad og Helge Stjernvang etter andre- og tredje­plass i Nordisk Mester­skap i poker.

Også TV 2‑ikonet Davy Wathne har latt seg impo­nere over det de to nord­men­nene pres­terte i Main Event i Køben­havn. Han var først ute med å gratu­lere på Face­book da Norges­mes­ter­skapet i poker var først med å fortelle hvem som hadde vunnet det nordiske mester­skapet.

- Impo­ne­rende. Bunn­solid. Gratu­lerer, begge to! skriver Davy i kommen­tar­feltet. Og får følge av en serie gratu­lanter i og utenfor poker­mil­jøet – slik det alltid er når nord­menn hevder seg i inter­na­sjo­nale turne­ringer.

Grze­gorz Gozk sto alene igjen med alle chip­sene som nordisk mester i poker.

Grze­gorz Gozk vinner 523 958 danske kroner som ny, nordisk mester. Niclas Mjel­stad får 367 313 for andre­plassen mens Helge Stjernvang er nær en kvart million danske rikere etter tredje­plassen. Han røyk ut da han med AK på knappen møtte polakken med AA i store­blind.

- Der får jeg ikke gjort noe fra eller til. Sånn er det, sa en fattet Stjernvang til Party­poker Live kort tid etter hånda.Han fant trøst i den voksne premien og at han ikke ble dratt ut med for eksempel AK mot AQ med en Q i bordet.

Helge Stjernvang er en av vete­ra­nene i det norske poker­mil­jøet.

Heller ikke Mjel­stad var langt nede etter å ha tapt HU mot Gozk. Mostan­deren hadde rundt to tredje­deler av chip­sene i spill da slutt­du­ellen startet.

- Det er helt greit, sier vest­len­dingen og berømmer sin motstander for å være aggressiv og vans­kelig å spille mot. Mjel­stad har poker som hobby og setter stor pris på utbe­ta­lingen som kommer med andre­plassen.

Niclas Mjel­stad har poker som hobby og vinner en av sine største gevinster i Køben­havn.

Her finner du fakta om Nordisk Mester­skap i poker.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Vinn gratis hytte under hele Ål In Pokerweekend

Verdi: 4500 kroner! Denne helga er det klart for Ål In Poker­we­ekend i Hallingdal Ferie­park. Seks­manns­hytta du ser bilde av over her (flere bilder her) kan du og vennene dine ...