Internett kaller dette «den verste badbeaten i historien»

Av | 20. november, 2019| Nyheter, Poker på TV

Tenk deg situasjonen der du holder Q9 og får full action på floppen Q99.

Drømmesituasjon, sant? Normalt, men ikke i hånda som er lekket fra et highstakes cashlag i Carribean Poker Party som spilles i disse dager på Baha Mar på Bahamas. Det er ikke kjent hvem som var involert, men de høyprofilerte highrollerne Jean-Robert Bellande, Paul Phua og Rob Yong var alle tilstede. Det er sistnevnte som har postet denne filmen som er tatt opp like etter at dramaet er over. Det høres også ut som det er Yong som serverer sine sjokkpregede kommentarer til filmen:

Pengene (400 000 amerikanske dollar) kommer på med floppen Q99 med to spar. En av den har Q9 i hullet og er 90,6 prosent favoritt til å vinne potten mot spilleren som har JT i spar om man kjører turn og river en gang. De to kjører den to ganger – og spilleren som floppet hus taper begge gangene. Spar K og spar 8 kommer hver sin gang i de to rundene, slik at spilleren med JT vinner hele potten.

Her er en annen situasjonsrapport som er publisert på Instagram:

Disse klippene går sin seiersgang i sosiale medier torsdag og mange konkluderer med at dette er den verste badbeaten i pokerens historie. I hvert fall som har blitt filmet.

Her er videobilder fra en annen spektakulær pott på Bahamas. Den ble spilt på finalebordet i Super High Roller Bowl-turneringen som ble avsluttet denne uka:

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund