Pokermiljøet i sorg etter dødsbudskapet

Av | 2. desember, 2019| Nyheter

Frode Fagerli og JP McCann har mistet en av sine mest betrodde medarbeidere. 

Rosilyn «Roz» Jordan (46) var et kjent og kjært fjes for alle som pleier å være i Dublin under poker-NM. Amerikaneren har vært Tournament Director hvert år siden mesterskapet kom til den irske hovedstaden i 2012. I den rollen har hun holdt kontroll på tusenvis av spillere og turneringer gjennom de rundt ti dagene mesterskapet varer hvert år.

– Det var sjokkerende å få nyheten om at hun er gått bort. Roz var en stor kapasitet, en høyt respektert kollega og en leder som alltid hadde kontroll. Å være en av de øverste ansvarlige under NM krever et klart hode, og det hadde Roz. Hun vil bli dypt savnet, sier Frode Fagerli.

«Roz» var svært glad i å reise og hadde hele verden som nedslagsfelt som turneringsleder.

Også internasjonalt hylles turneringsspesialisten etter at nyheten om hennes død er blitt kjent. Hun var en sentral del av Depp Poker som er et slags bransjenettsted for de som har sin levevei i poker uten å være profesjonelle spillere.

– Roz var en uerstattelig del av miljøet. Vi kommer til å savne hennes kunnskaper om poker og livet generelt hver dag fremover, står det i minneordene om henne på siden. Kollegene oppfordrer alle til å skrive en avskjedshilsen på en flaske Tito´s, Hennessy eller en flaske rødvin og drikke den samme flasken til ære for et godt utført liv.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund