Aylar er videre i Las Vegas – og Gus Hansen spiller med ekstreme innsatser

Av | 15. desember, 2019| Nyheter

To av Skandinavias største pokerpersonligheter setter sitt umiskjennelige preg på Las Vegas før jul.

Aylar Lie spilte denne uka dag 1a i en $1100 NLHE under Wynn Winter Classic som har 500 000 dollar i garanterte premiepenger. Ikke overraskende tok nordmannen seg videre til dag to sammen med 12 prosent av det totale startfeltet. Spillet gjenopptas søndag kveld klokken 21 norsk tid, da man ganske raskt skal være på bobla i turneringen. Aylar har 141 000 sjetonger (25 000 til start) og spillet begynner på blindene 2000-4000. Vi ønsker årets piller 2018 i Norge lykke til!

Oppdatert: Også norske Trygve Leite spilte denne turneringen og kom seg til dag to. Han røyk på 100. plass for drøye 2k dollar, mens Aylar ble slått ut på 50. plass for circa 5k dollar. 

Gus Hansen spiller skyhøyt

Noen gode steinkast unna Wynn er Gus Hansen involvert i en helt annen type spill på “stripa” i Las Vegas. Dansken har en hektisk førjulstri på Bellagio og Bobby´s Room, rommet der noen av Vegas´drøyeste cashlag spilles. Han er for tiden involvert i spill mot blant andre Dan “Jungleman” Cates.

Du må ha mye å rutte med for overhodet å slippe inn på Bobby´s Room, der man tradisjonelt har hatt 20 000 dollar som en minsteinnsats i det cashlaget man velger seg. Gus og kompisene spiller for mye større penger enn det nå. Enkelte av lagene rapporteres å gå med blindene 5000-10 000 dollar.

https://www.instagram.com/p/B5yeCQGoG0I/

Jungleman var blant dem som profitterte stort da Gus hadde et liknende førjulsprogram i fjor. Også Phil Ivey var med å tømme dansken for chips.

Hansen moret sine over 60 000 følgere på Instagram i sommer da han også hadde flere sessions i Bobby´s Room. Da vant han tilbake mye av det tapte fra julen i forveien og fansen venter spent på rapportering av resultatene nå før jul.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund