fbpx
Hjem / Nyheter / UFC-Emil Meek nesten helt til topps i poker-NM
Emil Meek er en av de store profilene i stallen til Betsafe.

UFC-Emil Meek nesten helt til topps i poker-NM

Måtte strekke våpen mot Frederik Tveit, som er ny norsk mester i nettpoker.

Det vakte en viss oppsikt natt til mandag da Norges UFC-profil Emil Meek var én av få gjenlevende spillere i denne ukens tittelturnering i online-NM i poker. 351 spillere stilte til start i 4-Max NLHE Bounty på Betsafe, men bare ni kom tilbake mandag kveld for å gjøre opp om NM-tittelen.

Alle turneringer i online-NM koster 80+8 euro å spille. 40 av disse var ved spillerne som en bounty fra start i denne ukens turnering.

Årets pokerspiller i Norge sikret seieren på målstreken

Meek chipleader

Emil «ValhallaArmy» Meek hadde klart mest chips i spill fra start på dag 2, med over dobbelt så mange sjetonger i stacken som neste spiller på listen. Han beholdt sin chiplead til de vare fire spillere igjen, men da begynte Frederik «Freddybeastt» for alvor å røre på seg. Han overtok på et tidspunkt en solid chipledelse med mer enn to millioner sjetonger i spill, mens Emil Meek var nede i knestående etter å ha tatt imot flere slag.

Meek kom seg imidlertid tilbake og overtok chipføringen igjen med tre spillere igjen. Heads up måtte han imidlertid gi tapt mot Tveit, årets andre norgesmester i online poker. Vinneren får 4085 euro for seieren og et gratis sete i Fixed Limit-turneringen i poker-NM i Dublin før påske. Meek får 2751 euro for andreplassen. PersianOslo takket for seg på tredjeplass og tar med seg 1779 euro i premie.

Online-NM hver uke

Online-NM spilles hver søndag i januar og februar med nye øvelser på programmet hver helg. Det skal i alt kåres ni norgesmestere i online-NM 2020.

Her ser du programmet for ukene som kommer:

Søndag førstkommende står både Ladies Event og Seniors Event på programmet i online-NM.

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

Sørlending ble multimillionær i poker

Kayhan Mokri Roshanfekr scoret stort i main event i Spring Championship of Online Poker (SCOOP), en av de gjeveste turneringene man kan vinne i internasjonal nettpoker.  Arendalsmannen får  791 074 ...

Privacy Policy