fbpx
Hjem / Nyheter / Dobbelt rekord i online-NM i poker
Oskar Wedde og Ylva Thorsrud streamer fra begge eventene på Twitch søndag kveld. De gjenopptar sin sending mandag kveld slik at folk kan følge dramaene helt til vi har to nye norgesmestere.

Dobbelt rekord i online-NM i poker

Både Ladies Event og seniorturneringen knuste deltakerrekordene i online-NM.

113 damer løste billett til Ladies Event i online-NM i poker i fjor vinter. 76 gjorde det samme til senior-turneringen, og begge var soleklare nye deltakerrekorder. I dette årets utgave av NM i nettpoker er begge disse rekordene slått ettertrykkelig. 188 stilte til start i Ladies Event – opp 75 spillere fra fjorårets rekord – mens 124 kom seg inn i senioturneringen. Begge disse spilles søndag og mandag. Det var første gang grensen på 100 spillere ble sprengt til ny mesterskapsrekord.

– Det er liten tvil om at poker stadig er populært i Norge. Vi som arrangerer NM kjenner at det er feber der ute med stor interesse også for den digitale delen av mesterskapet, sier en glad Frode Fagerli. NM-generalen fyller selv 50 år i år og debuterte i seniorturneringen på Guts denne søndagen. Ladies Event på Coolbet måtte han av naturlige årsaker holde seg unna.

– Det er alltid gøy å sette rekorder og jeg håper dette betyr at vi får rekordmange deltakere i Dublin til våren også, sier Fagerli.

Online-NM, freeroll-NM og Dublin

Online-NM i poker spilles hver søndag ut februar med nye turneringer hos sponsorene hver helg. Poker.no og Norgesmesterskapet i poker kjører konkurranser på Facebook hver helg hvor man kan vinne seter til online-NM.

Etter NM i nettpoker arrangeres NM i gratispoker i Oslo 6.-8. mars, før det braker løs i Dublin fredag 27. mars.

Her kan du lese mer om det heftige programmet det legges opp til i Dublin.

Streamer fra online-NM

Oskar Wedde og Ylva Thorsrud guider sine seere på Twitch gjennom online-NM i det de streamer fra begge øvelsene søndag. Sendingene blir gjenopptatt mandag klokken 20 slik at man kan følge med helt til vi har to nye norgesmestere.

Her er twitch-kanalen hvor de viser og kommenterer turneringene i online-NM.

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

Sørlending ble multimillionær i poker

Kayhan Mokri Roshanfekr scoret stort i main event i Spring Championship of Online Poker (SCOOP), en av de gjeveste turneringene man kan vinne i internasjonal nettpoker.  Arendalsmannen får  791 074 ...

Privacy Policy