Dobbelt rekord i online-NM i poker

Av | 19. januar, 2020| Nyheter

Både Ladies Event og seniorturneringen knuste deltakerrekordene i online-NM.

113 damer løste billett til Ladies Event i online-NM i poker i fjor vinter. 76 gjorde det samme til senior-turneringen, og begge var soleklare nye deltakerrekorder. I dette årets utgave av NM i nettpoker er begge disse rekordene slått ettertrykkelig. 188 stilte til start i Ladies Event – opp 75 spillere fra fjorårets rekord – mens 124 kom seg inn i senioturneringen. Begge disse spilles søndag og mandag. Det var første gang grensen på 100 spillere ble sprengt til ny mesterskapsrekord.

– Det er liten tvil om at poker stadig er populært i Norge. Vi som arrangerer NM kjenner at det er feber der ute med stor interesse også for den digitale delen av mesterskapet, sier en glad Frode Fagerli. NM-generalen fyller selv 50 år i år og debuterte i seniorturneringen på Guts denne søndagen. Ladies Event på Coolbet måtte han av naturlige årsaker holde seg unna.

– Det er alltid gøy å sette rekorder og jeg håper dette betyr at vi får rekordmange deltakere i Dublin til våren også, sier Fagerli.

Online-NM, freeroll-NM og Dublin

Online-NM i poker spilles hver søndag ut februar med nye turneringer hos sponsorene hver helg. Poker.no og Norgesmesterskapet i poker kjører konkurranser på Facebook hver helg hvor man kan vinne seter til online-NM.

Etter NM i nettpoker arrangeres NM i gratispoker i Oslo 6.-8. mars, før det braker løs i Dublin fredag 27. mars.

Her kan du lese mer om det heftige programmet det legges opp til i Dublin.

Streamer fra online-NM

Oskar Wedde og Ylva Thorsrud guider sine seere på Twitch gjennom online-NM i det de streamer fra begge øvelsene søndag. Sendingene blir gjenopptatt mandag klokken 20 slik at man kan følge med helt til vi har to nye norgesmestere.

Her er twitch-kanalen hvor de viser og kommenterer turneringene i online-NM.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund