Proffer viser HU i poker-NM fra start til slutt

Av | 26. januar, 2020| Nyheter, Online-NM

Heads Up i online-NM kan følges i flere twitch-kanaler søndag og mandag kveld.

Jon Kyte fyrer igang sin kanal på vegne av denne helgens vertskap Betsafe. Og han får selskap av Trygve Leite, årets pokerspiller i Norge i 2019, under sendinga. De har også et par konkurranser gående i sosiale medier hvor du kan vinne gratis sete til kveldens turnering i poker-NM.

Her er twitch-kanalen hvor de viser detaljene fra det som forhåpentlig blir to meget spennende kvelder i poker-NM.

Også den tidligere norgesmesteren Oskar Wedde viser norgesmesterskapet i poker online på sin twitch-kanal. Han har fulgt øvelsene både mandag og søndager i hele vinter og gjør det samme når det spilles HU denne helgen.

Her er twitch-kanalen til Oskar hvor du også kan se noen høydepunkter fra tidligere sendinger.

Online-NM i poker spilles hver søndag klokken 20 i hele januar og februar med nye øvelser hver helg. Normalt er det to timers latereg i turneringene, men det er verdt å merke seg at det ikke gjelder i heads up-turneringen denne siste helgen i januar. Da må man være på plass til start klokken 20. 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund