fbpx
Hjem / Nyheter / Proffer viser HU i poker-NM fra start til slutt
Trygve Leite (t.v.) og Jon Kyte spiller selv HU-turneringen og guider deg gjennom de andre hendene som blir vist i på Twitch søndag og mandag.

Proffer viser HU i poker-NM fra start til slutt

Heads Up i online-NM kan følges i flere twitch-kanaler søndag og mandag kveld.

Jon Kyte fyrer igang sin kanal på vegne av denne helgens vertskap Betsafe. Og han får selskap av Trygve Leite, årets pokerspiller i Norge i 2019, under sendinga. De har også et par konkurranser gående i sosiale medier hvor du kan vinne gratis sete til kveldens turnering i poker-NM.

Her er twitch-kanalen hvor de viser detaljene fra det som forhåpentlig blir to meget spennende kvelder i poker-NM.

Også den tidligere norgesmesteren Oskar Wedde viser norgesmesterskapet i poker online på sin twitch-kanal. Han har fulgt øvelsene både mandag og søndager i hele vinter og gjør det samme når det spilles HU denne helgen.

Her er twitch-kanalen til Oskar hvor du også kan se noen høydepunkter fra tidligere sendinger.

Online-NM i poker spilles hver søndag klokken 20 i hele januar og februar med nye øvelser hver helg. Normalt er det to timers latereg i turneringene, men det er verdt å merke seg at det ikke gjelder i heads up-turneringen denne siste helgen i januar. Da må man være på plass til start klokken 20. 

 

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

Sørlending ble multimillionær i poker

Kayhan Mokri Roshanfekr scoret stort i main event i Spring Championship of Online Poker (SCOOP), en av de gjeveste turneringene man kan vinne i internasjonal nettpoker.  Arendalsmannen får  791 074 ...

Privacy Policy