Gratis tilbud til alle som spilte HU online-NM i poker

Av | 27. januar, 2020| Nyheter, Online-NM

Betsafe vil gi en ekstra mulighet til alle spillerne etter diskusjonen som oppsto rundt premiestrukturen i heads up-turneringen i online-NM.

Mange reagerte på at det ble gitt premier til de 30 beste deltakerne i HU-turneringen og ikke de 32 beste. Også hånd for hånd-spillet ble negativt mottatt blant mange, og mandag kommer det en ny melding fra Betsafe, sponsor av poker-NM og arrangør av HU-øvelsen denne vinteren.

Her strekker de ut en hånd til pokermiljøet:

Hånd for hånd-spillet er standard i Microgaming-systemet og endring av premiestruktur mot slutten av spillet ville komplisere ting. Derfor setter Betsafe opp en freeroll med nær 25 000 norske kroner i premie for alle de 255 spillerne som deltok i HU-turneringen. Turneringen (id 41411377) spilles lørdag 8. februar klokken 20 og alle som var med i HU i online-NM vil bli registrert til turneringen fra tirsdag morgen. Det nytter ikke å registrere seg til turneringen om man ikke var registrert i HU-turneringen i online-NM.

Slik blir premieutbetalingene i freerollen:

1. og 2. premie: En ticket verdt 800 euro (kan brukes til å kjøpe seg inn i NM i Dublin)

3.-10. premie: En ticket verdt 80 euro

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund