Streames direkte på Twitch: Storfavoritt må stå over i poker-NM

Av | 2. februar, 2020| Nyheter, Online-NM

Ørjan Skommo er en av favorittene i nær sagt alle pokerturneringer han stiller opp i. Han går glipp av 8-Game i online-NM søndag kveld.

– Jeg var i kontakt med ham søndag og han er på vei hjem i et fly fra Asia, forteller Fiona Sand om fraværet til den blide trønderen. Sand og Facebook-gruppen Let´s Go Poker er initiativtagerne til at online-NM streamet på Twitch , og 8-Game søndag kveld er intet unntak. Den tidligere norgesmesteren Oskar Wedde sitter ved spakene og får besøk av blant andre Fiona Sand under sendingen. Han får også besøk av Christian Arstad som var heads up om tittelen i Main Event i poker-NM i Dublin i fjor vår.

Her er Oskar Weddes Twitch-kanal – tune in fra klokken 20 søndag kveld.   

Fiona Sand mener andre tittelkandidater har grunn til å være glade for at Ørjan Skommo ikke rekker årets turnering. Han ble norsk mester (live) i øvelsen tilbake i 2015, og har tidligere også vunnet blant annet Main Event under poker-NM (Riga i 2011).

Fionas favoritter i 8-Game i online-NM

Her er et knippe andre favoritter Fiona og de andre kommer til å følge spesielt godt med på under kveldens sending:

Jan Olav Sjåvik er en gammel traver i norsk poker som er en typisk all rounder. Han har flere gode plasseringer i Mixed Games blant annet som vinner av 8-Game Dublin i 2014, H.O.R.S.E WPT 2013 i tillegg det en mengde andre gode prestasjoner.

Norgesmester Andreas Høivold mestrer de aller fleste spill. Så lenge formen er på topp (helsemessig) så er Andreas på topp. Espen Sandvik Vår nybakte verdensmester i 8 game. Phil Hellmuth, Daniel Negreanu og de andre store gutta hadde ikke sjans. Blir gøy å se om Espen kan få en norgesmestertittel i 2020.

Tobias Leknes har tent en ny 8-Game-flamme i Norge. Han lærer villig bort og fikk selv sin meget fortjente tittel i 2019 i Dublin. Vi trenger slike ildsjeler.

Tobias Leknes

Tobias Leknes kunne slippe jubelen løs sammen med gode venner etter seieren i 8-Game i poker-NM i Dublin i 2019. Foto: Tomas Stacha / Poker.no

Katja Spillum Svendsen er en meget sterk spiller som har flotte resultater i vise til. Hun mestrer de aller fleste spill, spesielt H.O.R.S.E og OFC). Jeg er usikker på om hun stiller i kveld, men hun fortjener uansett litt oppmerksomhet.

Katja Svendsen var på finalebordet i Fixed Limit I NM i Dublin I 2017.

Goggen Solem er et kjent navn for mange og ikke minst en meget synlig mann der han entrer scenen med en glitrende Vegas-jakke og Underberger som card protector. Han er meget solid i 8 game og OFC. Og det skulle ikke forundre meg om han gjør det bra.

Goggen

Jørn Are «Goggen» Solems jakke er et av hans fremste varemerker.

Sture og Anne Bente Skår Busch elsker 8-Game, men Sture ligger nok et steg foran med en 4. plass fra Stokke i 2019.

Thomas Olavsrud er en meget sterk 8-Game-spiller. Han er alltid i toppen under NM.

Jon Kyte er min litt irriterende «lillebror» som jeg er veldig glad i og som alltid er en kandidat til å ta ned en turnering.

Dette er Let´s Go Poker

Fionas Let´s Go Poker-gruppe på Facebook har på kort tid fått flere tusen medlemmer. Her planlegges felles turer til pokerturneringer i utlandet, det diskuteres pokerteori og man har nå opprettet en egen gruppe for håndanalyse. Den finner du her.

– Og nå får NM har vi et eget last longer-bet der vinneren får innkjøp til Main Event neste år pluss en pakke til en pokerfestival et annet sted, forteller hun entusiastisk.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund