fbpx
Hjem / Nyheter / Naomi Gonzalez Walle vant freerollen i online-NM i poker

Naomi Gonzalez Walle vant freerollen i online-NM i poker

Naomi Gonzalez Walle er ny norgesmester i poker etter å ha vunnet freerollen i online-NM 2020. 

Hele 1404 spillere stilte til start i turneringen, og det er ny deltakerrekord uansett turnering i online-NM. Bare 134 av dem overlevde den første spilledagen (søndag) og kom tilbake til finaledagen mandag. Av dem igjen var det ti som fikk premier, og vinneren da selvsagt den gjeveste: Den nye norgesmesteren sikret seg sete til Main Event i poker-NM i Dublin uka før påske. Verdien på førstepremien er 800 euro, eller rundt 8000 norske kroner.

Spillerne på 2., 3., 4. og 5. plass sikret seg sete i Main Event i online-NM neste onsdag (verdi 88 euro). Den turneringen markerer slutten på årets NM i nettpoker, som har blitt spilt hver søndag siden starten av januar.

Freeroll-vinnere i online-NM

Disse har blitt norgesmestere i gratispoker online tidligere:

2017: Espen Wiig
2018: Morten Eng Halvorsen
2019: Jonas Brandal

Her er alle som har vunnet en tittel i online-NM i 2020

Freeroll-NM live

Live-delen av freeroll-NM spilles helgen 6.-8. mars på grensen til Oslo. Her er alle detaljene du måtte lure på om det mesterskapet.

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Sigurd Eskeland

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler i det norske pokermiljøet. Denne fredagen svarer Sigurd Eskeland, presidenten i Norsk Pokerforbund og en merittert ...

Privacy Policy