Ny suveren leder i pokerspillet square

Av | 1. mars, 2020| Nyheter

Har du prøvd det sterkt vanedannende og gratis pokerspillet i poker.no-appen?

Du får utdelt totalt 25 kort (ett og ett) og skal sette sammen best mulige pokerhånd vertikalt og horisontalt i totalt ti hender. Med litt øvelse er det ganske grei skuring å komme seg til 100 poeng, men så begynner det å bli veldig mye vanskeligere. Frode Fagerli, arrangøren av poker-NM, har forsøkt igjen og igjen for å få den høyeste poengscoren, men må foreløpig nøye seg med fjerdeplass etter å ha klart 282 poeng i et spill.

På plassen foran ham er Hege Søgstad som lenge ledet med sine 297 poeng. Men nå er hun forbigått av ikke bare en, men TO spillere. Evy Løvtangen Albrigtsen har lagt smarte kombinasjoner som ga 306 poeng, mens vi helt øverst finner Gro Rustand. Gro er en racer med kort og har klart den utrolige poengsummer 320, som gjør henne til dronninga av square i appen vår.

Klarer noen å slå henne før poker-NM?

Ikke spilt ennå?

Appen kan lastes ned her:

Poker.no i Google Play

Poker.no i App Store

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund