fbpx
Siste nyheter
Hjem / Nyheter / Ny suveren leder i pokerspillet square
Ingen har høyere score enn Gro Rustand i spillet square i poker.no-appen.

Ny suveren leder i pokerspillet square

Har du prøvd det sterkt vanedannende og gratis pokerspillet i poker.no-appen?

Du får utdelt totalt 25 kort (ett og ett) og skal sette sammen best mulige pokerhånd vertikalt og horisontalt i totalt ti hender. Med litt øvelse er det ganske grei skuring å komme seg til 100 poeng, men så begynner det å bli veldig mye vanskeligere. Frode Fagerli, arrangøren av poker-NM, har forsøkt igjen og igjen for å få den høyeste poengscoren, men må foreløpig nøye seg med fjerdeplass etter å ha klart 282 poeng i et spill.

På plassen foran ham er Hege Søgstad som lenge ledet med sine 297 poeng. Men nå er hun forbigått av ikke bare en, men TO spillere. Evy Løvtangen Albrigtsen har lagt smarte kombinasjoner som ga 306 poeng, mens vi helt øverst finner Gro Rustand. Gro er en racer med kort og har klart den utrolige poengsummer 320, som gjør henne til dronninga av square i appen vår.

Klarer noen å slå henne før poker-NM?

Ikke spilt ennå?

Appen kan lastes ned her:

Poker.no i Google Play

Poker.no i App Store

Om Poker NM

x

Sjekk også

Morten Klein nær finalebord i WSOP

Midtveis i den første uka med WSOP 2020 hos GGPoker er Morten Klein beste nordmann i sammendraget. Natt til torsdag var den Oslo-baserte trønderen nære å gjøre det helt store ...

Privacy Policy