Coronaviruset stopper ikke poker-NM

Av | 2. mars, 2020| Nyheter

De siste dagene har jeg fått mange henvendelser fra folk som er bekymret for om poker-NM blir avlyst på grunn av coronaviruset. Helt rolig, folkens, vi kommer til å ta alle forhåndsregler og avholder mesterskapet som planlagt i Dublin fra fredag 27. mars. 

Livet og samfunnet går videre til tross for den vanskelige situasjonen som har oppstått i verden. I England spilles Premier League og folk samles i store mengder selv om coronaviruset sprer seg. Søndag kveld ble det også kjent at World Series of Poker kjører på for fullt med sitt Circuit-program i USA da nye stoppesteder og datoer for turneringer ble offentliggjort.

Vi kommer til å kjøpe inn mengder med antibac og har høy fokus på hygiene (her er det viktig at folk tenker selv) under mesterskapet. 

Slik er ståa per i dag og så har ikke vi arrangører kontroll på internasjonale hendelser. Vi følger utviklingen nøye og ser ikke minst an hva helsemyndighetene anbefaler. Jeg lover å holde dere oppdatert og kan berolige dere med at det bare er å glede seg til det som trolig blir det beste norgesmesterskapet vi har hatt. Det blir poker fra morgen til kveld i ti dager med mye gøy på programmet. Jeg håper vi ses!

Hilsen

Frode Fagerli
NM-arrangør

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund