fbpx
Hjem / Nyheter / Sindre (18) debuterte i poker-NM og gikk rett til topps i gallaturneringen
Sindre Winge ordnet seg en plass i Main Event i poker-NM i Dublin. Foto: Frode Fagerli

Sindre (18) debuterte i poker-NM og gikk rett til topps i gallaturneringen

Det er mange glade gutter og jenter på Moxy under freeroll-NM denne helgen. Gladest av dem alle er kanskje Sindre Winge. 

18-åringen var på Moxy allerede i fjor under freeroll-NM og hjalp til med å få et knirkefritt arrangement. Men 17-åringer har ikke lov til å spille poker, så han fikk sin debut ved filten først i år, etter å ha nådd myndighetsalder. Han var også like hjelpsom som i fjor og var en av de mange frivillige som hjalp til med selve arrangementet, og som takk for innsatsen fikk han plass i Vi Menns gallaturnering.

Han gikk så ubeskjedent bort og vant hele turneringen etter å ha slått adskillig mer rutinerte Leif Eddy Iversen heads up. Premien? Et sete i Main Event i poker-NM i Dublin. Moralen i denne historien er at det kan lønne seg å hjelpe andre. Vi trenger frivillige til å arrangere freeroll-NM neste år også. Kontakt gjerne Norsk Pokerforbund på Facebook.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Stacken eser ut – Sondre Sagstuen leder NM i poker igjen

Det er bare dager til Sondre Sagstuen runder ett år som norgesmester i Pot Limit Omaha. Nå er han chipleader og kan vinne tittelen igjen. Gjøvik-mannen har nemlig samlet mest ...

Privacy Policy