Sindre (18) debuterte i poker-NM og gikk rett til topps i gallaturneringen

Av | 8. mars, 2020| Nyheter

Det er mange glade gutter og jenter på Moxy under freeroll-NM denne helgen. Gladest av dem alle er kanskje Sindre Winge. 

18-åringen var på Moxy allerede i fjor under freeroll-NM og hjalp til med å få et knirkefritt arrangement. Men 17-åringer har ikke lov til å spille poker, så han fikk sin debut ved filten først i år, etter å ha nådd myndighetsalder. Han var også like hjelpsom som i fjor og var en av de mange frivillige som hjalp til med selve arrangementet, og som takk for innsatsen fikk han plass i Vi Menns gallaturnering.

Han gikk så ubeskjedent bort og vant hele turneringen etter å ha slått adskillig mer rutinerte Leif Eddy Iversen heads up. Premien? Et sete i Main Event i poker-NM i Dublin. Moralen i denne historien er at det kan lønne seg å hjelpe andre. Vi trenger frivillige til å arrangere freeroll-NM neste år også. Kontakt gjerne Norsk Pokerforbund på Facebook.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund