NM-spillere får innkjøpet tilbakebetalt

Av | 29. mars, 2020| Nyheter

Unibet viser sin rause side.

Enkelte spillere i PLO-turneringen i poker-NM denne helgen opplevde problemer med å ta rebuy etter å ha tapt alle sine chips. De ble dermed slått ut av turneringen uten mulighet til å fortsette gjennom et påfyll av chips, som det var åpnet for frem til kl 21 lørdag kveld (dag 2).

Nå har arrangøren Unibet sendt en mail til spillerne det gjaldt og beklaget feilen som oppsto. De tilbakebetaler innkjøpet i turneringen (499 euro). I tillegg setter de opp en ny turnering eksklusivt for spillerne som ble rammet av feilen. Dette blir en freeroll med 5000 euro, over 50 000 norske kroner, i premiepotten.

Sondre Sagstuen vant forøvrig PLO-turneringen, som han også gjorde det i Dublin i fjor. Han vil dermed være regjerende mester også neste år når vi møtes i Dublin til jubileumsutgaven av poker-NM.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund