fbpx
Hjem / Nyheter / 48 spillere gjenstår i poker-NM – 4,7 millioner i potten
Det spilles 8K/16K med 2K i anter på level 22 når spillet gjenopptas søndag kveld. Ledende "Haren" har drøyt 2,5 millioner i stacken.

48 spillere gjenstår i poker-NM – 4,7 millioner i potten

48 spillere gjenstår – søndag får vi en ny norgesmester i poker.

Fokerfeberen raser i Norge og deltakerantallet i Main Event i poker-NM har generert en svulmende prizepool der vinneren stikker av med hele 72 635 euro, 818 073 norske kroner etter siste offisielle kurs hos Norges Bank. Totalt deler 112 av de 950 spillerne som stilte til start 416 250 euro, snaue 4,7 millioner norske kroner.

Main Event har blitt spilt online siden fredag. Turneringen ble satt opp på Microgaming-nettverket hos sponsorene Betsafe, Guts og Coolbet som en erstatning for Dublin-NM som ble avlyst i koronakrisen.

Toppnavn ute av NM

Det har skjedd store utskiftninger i toppen av chipcounten fra dag to (lørdag) til dag tre (starter klokken 20 søndag kveld). Stream-kollegene og turneringsproffene Jon Kyte og Tobias Leknes var begge topp ti ved start lørdag, men er ikke lenger på listen over gjenstående spillere. Helt uoffisielt er også Preben Stokkan – av mange ansett for å være Norges beste turneringsspiller – ute av mesterskapet.

Dette er topp ti på chipcounten før starten av dag tre i Main Event 2020.

Blant de gjenstående 48 spillerne ser vi blant annet norgesmesterne Endre Sagstuen, Martin Riseng og Yngve Steen, mens Rolf Woods innehar 48. plass på chipcounten før dag tre.

Alle opplysninger om gjenstående spillere gis med forbehold om feil, da de baserer seg på en manuell sjekk av nicks (poker-kallenavn). Fortell oss gjerne om spillere som gjenstår i kommentarfeltet på Facebook.

Ny norgesmester søndag

Vinneren av denne turneringen får plass i historiebøkene sammene med vinnere av titler i det mesterskapet som spilles i Dublin hvert år. Her er en oversikt over alle som har blitt norgesmester i poker live.

Om PokerNM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy