NM-hotellet Citywest brukes i kampen mot covid-19

Av | 10. mai, 2020| Nyheter

Citywest Hotel brukes normalt til ferie, forlystelser og forretninger – slik vi selv bruker det, vi tusenvis av nordmenn som reiser til Dublin hvert år for å spille NM i poker. Nå, midt i den internasjonale koronatragedien, har hotellet fått en helt ny funksjon. Det er blitt en viktig brikke i samfunnets og helsevesenets kamp mot koronaviruset og fungerer som isolasjonssenter for koronasyke.

Mange med symptomer og sykdom må isolere seg for å knekke smittespredningen. Mange av disse igjen har ikke anledning til det da de bor for trangt med for mange andre. Derfor ble poker-NMs eget hotell tidlig omfattet av det irske helsevesenets krigsplaner mot viruset. Senteres enorme kongressal – som ofte ikke er i bruk under poker-NM – ble bygget om til et mottakssenter for pasienter som ikke var syke nok for innleggelse, men som måtte isoleres.

Du kan se bilder av dette i The Journal.

Irland er hardt rammet av pandemien. Landet er mindre enn Norge med under fem millioner innbyggere, men har vesentlig flere smittede og døde. Offisielle tall fra irske helsemyndigheter oppdatert lørdag, viser 22 760 smittede og 1446 dødsfall. TIl sammenligning er det søndag registrert 8099 smittede totalt og 219 døde i Norge.

Lørdag 11. april ble det tent lys over hele Irland for alle ofre og deres pårørende. Slik så det ut på poker-NMs hotel Citywest den kvelden:

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund