fbpx
Hjem / Nyheter / Vi trenger tips om norske pokerprestasjoner
Kort om kort – Nyhet på poker.no
Kort om kort er pokernyheter i kortform.

Vi trenger tips om norske pokerprestasjoner

Helt siden koronapandemien stengte ned poker verden over i live-formatet, har vi latt oss underholde av store norske prestasjoner online. Vi fikk to store NM-øvelser (PLO og main event) som rene nettutgaver og nå i mai har en utvidet versjon av Spring Championship of Online Poker blitt spilt. Her har Norge hentet hele 13 titler, i det som er en av de mest prestisjetunge turneringsseriene online.

Det er veldig ulik praksis fra arrangør til arrangør om hva slags informasjon som tilflyter publikum og pokermedier om resultater fra disse turneringen. Vi har sett eksempler på at norske triumfer har gått under radaren fordi norske vinnere er registrert med annen landbakgrunn enn Norge.

Derfor ber vi nå om deres hjelp: Ser dere spennende norske resultater i turneringer nå i sommer, vil vi gjerne høre om det. Send en mail til frode@poker.no eller tips oss i innboksen på Facebook.

Noen foretrekker anonymitet, og der bare nicket/kallenavnet er synlig, sjekker vi alltid med spillerne før vi skriver deres fulle navn.

Tusen takk for hjelpen!

Justin Bonomo vant historisk trippel

Amerikaneren Justin Bonomo ble natt til onsdag den første til å vinne tre Super High Roller Bowl (SHRB)-titler. Denne sesjonen var heldigital med 102 000 dollar i innkjøp i hovedturneringen. Det er en sjeldenhet online men noe under de 250 000 dollarene hovedturneringen normalt koster i SHRB. 50 spillere var med fra start, noe som mer enn fylte garantien på tre millioner dollar fra arrangøren. Av de fem millionene i premiepotten fikk Bonomo 1 775 000 dollar.

Sin første SHRB-tittel vant han i Makau i mars 2018, før han gjentok i Las Vegas et par måneder senere. Jusin Bonomo er nummer to på listen over spillerne med mest innspilte penger i live turneringspoker.

Takket nei til den udødelige rollefiguren

Johnny Chans navn står med gullskrift i pokerhistorien etter sine to back to back seire i main event i World Series of Poker i 1987 og 1988 (han var også heads up for tredje gang i 1989, tap for Phil Hellmuth. Men navnet hans ble ikke kjent før han fikk en liten rolle i den veldig populære pokerfilmen Rounders (1998). Der bløffes han av hovedrolleinnehaveren i filmen (Matt Damon) og vinnerhånden fra WSOP i 1988 mot Eric Seidel er en sentral sekvens.

Johnny Chan spiller seg selv i Rounders.

Nå avslører en annen legende at Chan ikke var førstevalget til rollen (som seg selv, en stor pokerspiller). Doyle «Texas Dolly» Brunson avslo å medvirke da han ikke ville få hverken lønn eller refundert utgifter.

 

Om PokerNM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy