Nå skal det spilles om 85 WSOP-bracelets online

Av | 9. juni, 2020| Nyheter

Ingen sommer uten World Series of Poker (WSOP).

Det var beskjeden da organisasjonen bak verdens største turneringsserie denne uken annonserte WSOP Online, det som kan bli verdens største turneringsserie. WSOP Online erstatter ikke det ordinære og covid 19-utsatte World Series of Poker, men er et slags plaster på såret for alle som hadde tenkt seg til Las Vegas for å spille poker-VM i sommer.

WSOP Online delt i to

Mesterskapet deles i to deler. Den første delen spilles på det amerikanske nettverket i WSOP-klienten. Det betyr at turneringsprogrammet kun er tilgjengelig for spillere som er fysisk tilstede i Nevada og Las Vegas, delstatene hvor nettpoker er tillatt. I denne delen av programmet spilles det om et gullarmbånd hver dag i hele juli.

19. juli blir datoen for norske pokerfans å merke seg. Det er nemlig datoen da resten av verden kobler seg på sirkuset i klienten til GGPoker. Her skal det spilles frem til mesterskapet avsluttes 6. september. Totalt skal det spilles om 85 gullarmbånd, 31 hos WSOP og 54 i der hele verden er invitert.

Bare NLHE og PLO

Programmet for den første delen av WSOP Online er tilgjengelig hos arrangøren. Det viser at det kun spilles i formatene hold’em og omaha. Programmet der også vi nordmenn kan delta spilles hos GGPoker, og på den klienten er det bare hold’em og omaha samt short deck som er tilgjengelig. Programmet for denne delen av WSOP blir offentliggjort litt senere.

Tilhengere av mixed games må altså smøre seg litt med tålmodighet, for eksempel til november/desember. Det er månedene som nå snakkes om for en eventuell live-utgave av World Series of Poker i Las Vegas.

Vi folder våre hender og ber om at coronaviruset gjør det samme så vi snart kan spille live poker igjen. Det gjør vi i hvert fall i poker-NM i Dublin neste vår.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund