Norsk pokerstjerne topper eksklusiv premieliste

Av | 19. juni, 2020| Nyheter

Ingen har flere pengeplasseringer i Pot Limit Omaha-turneringer i Poker Masters enn norske Andreas «Skjervøy» Torbergsen.

Highrolleren topper listen over over de som har cashet flest ganger sammen med nederlenderen Jorryt van Hoof. Han er nok best kjent her i Norge for å ha vært treveis i WSOP Main Event sammen med vår egen Felix Stephensen i 2014 (svenske Martin Jacobson vant, Felix ble nummer to).

30 PLO-turneringer

Totalt har Torbergsen tre pengeplasseringer i PLO-turneringer i den populære turneringsserien. Samlet har det gitt ham 277 475 dollar i premier. Denne listen offentliggjøres nå i anledning at neste utgave av Poker Masters inneholder utelukkende PLO-turneringer, der vår mann er en av favorittene i alle han velger å stille i. Hele listen kan du se nederst i saken her.

Andreas Torbergsen

Andreas Torbergsen får fra søndag 30 muligheter til å utvide sin imponerende premiesamling i Poker Masters.

Poker Masters så for første gang dagens lys i 2017 med fem turneringer. Ingen av dem var da i formatet Pot Limit Omaha, som kom på programmet først året etter. I Poker Masters spilles en serie turneringer med ulike innkjøp der sammenlagtvinneren i tillegg til sine pengepremier får en jakke med en karakteristisk lilla farge som et synlig bevis på seieren.

Grunnet koronaepidemien blir den kommende utgaven av Poker Masters heldigital. Far førstkommende søndag og én uke fremover spilles i alt 30 PLO-turneringer med innkjøp fra 530 dollar til 51 000 dollar (Main Event).

PLO-stjerne

Andreas Torbergsen er en fryktet og respektert motstander i poker generelt og PLO spesielt verden over. Han har i en årrekke spilt på de høyeste kursene online og skaffet seg et navn allerede under pokerboomen på 2000-tallet. Der mange nettpoker-stjerner har falt fra med høyere nivå blant motstanderne, er «Skjervøy» fremdeles helt der oppe og regnet som en av de beste.

Han har tidligere vært åpen om kreftsykdommen som rammet i 2016 og som gjorde at pokerkarrieren måtte settes på hold. I 2019 gjorde han comeback og markerte raskt at han fremdeles var en av de største kapasiteten i PLO-faget der ute.

Her setter Torbergsen selv ord på de helsemessige utfordringene han har hatt:

Flest pengepremier i Poker Masters

Denne listen er presentert av Pokernews.com.

Navn/nasjonalitet/antall casher/total premiesum

Pascal Lefrancois Canada 1 $527,510
Andras Nemeth Ungarn 1 $343,125
Sam Soverel USA 1 $340,000
Keith Lehr USA 1 $333,000
Pauli Ayras Finland 1 $303,422
Eelis Parssinen Finland 1 $287,782
Ami Barer Canada 2 $286,050
Andreas Torbergsen Norge 3 $277,475
Laszlo Bujtas Ungarn 1 $272,141
Jorryt van Hoof Nederland 3 $241,500
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund