Nordmann er på TO finalebord i Poker Masters lørdag kveld

Av | 27. juni, 2020| Nyheter

Espen Myrmo kan gjøre en oppsiktsvekkende prestasjon på den nest siste dagen i Poker Masters.

Fredag kveld kjøpte han seg inn i både den høye og den lave turneringen i event nummer 11, altså den med det høye innkjøpet (10 300 dollar) og den med det lave innkjøpet (1050 dollar). Og for en fredag kveld pokerproffene fikk på kontoret. Ved arbeidstidens slutt ar han blant de fire gjenlevende i den høye og blant de siste tre i den lave. Det ble gjort 49 entries i den høye og 58 i den lave. Han er chippie med tre igjen i den lave og nummer tre av fire i den høye.

Travle dager for nordmenn

Espen Myrmo har vært en gjenganger på resultatlisten gjennom hele denne uka hvor Poker Masters er spilt med utelukkende PLO-turneringer. Benjamin Voreland og Andreas Torbergsen er to andre som har forsvart de norske fargene daglig. Torbergsen er den spilleren i verden med flest PLO-casher i Poker Masters, og flere har det blitt denne uka.

Dobbeltseier vil være unikt

Myrmo markerte seg også med sin andre tittel i Spring Championship of Online Poker i mai og er blant nordmennene med mest suksess i internasjonal nettpoker. Det å vinne TO turneringer i ett og samme event i en stor, internasjonal turneringsserie vil være en helt unik prestasjon man ser uhyre sjelden. Tobias Leknes var nære å gjøre det samme da han vant én turnering og var heads up i en annen i det samme eventet (med ulike innkjøp).

Spillet i Poker Masters gjenopptas lørdag kveld.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund