fbpx
Hjem / Nyheter / Phil Hellmuth selger fullt hus – går dypt i jakten på bracelet nummer 16
Følger du lenken litt lenger ned i saken kan du se flere bilder fra hjemmet til Phil Hellmuth. Skjermdump fra Twitter.

Phil Hellmuth selger fullt hus – går dypt i jakten på bracelet nummer 16

Phil Hellmuth røyk ut rett før finalebordet i den første turneringen i WSOP 2020.

Klovn, geni, verdens beste turneringsspiller, verdens verste cashgamespiller. Karakteristikkene og meningene om Phil Hellmuth er like mange som det er mulige pokerhender. Det ingen kan ta fra ham er at han har vunnet flere turneringer i World Series of Poker (WSOP, 15) enn noen andre, og torsdag morgen norsk tid holdt han på å gjøre det igjen.

Det var 1715 entries i den første øvelsen i WSOP Online 2020 – som erstatter det ordinære WSOP i Las Vegas denne sommeren. Amerikaneren viste at han også behersker nettpoker og stadig vet hvordan man kommer seg dypt i store turneringer da han røyk i en flipp for 7871 dollar på 11. plass. Setet i turneringen kostet 500 dollar (to reentries mulig).

Jonathan Dokler fra Ohio vant turneringen og sommerens første bracelet i WSOP 2020.

Selger Vegas-bolig

Kort tid før WSOP 2020 postet Phil Hellmuth bilder fra huset sitt i Las Vegas og annonserte at det er til salgs, for 430 000 dollar. Phil Hellmuth er svært omstridt og møter ofte motbør i sosiale medier. Følgere lot ikke sjansen gå fra seg til å påpeke at han også her overvurderer prisnivået, som han ofte beskyldes for å gjøre når han selger andeler i seg selv i pokerturneringer.

 

WSOP 2020

Det spilles om et WSOP-bracelet (gullarmbånd alle vinnere i WSOP får) hver dag fra nå og til godt ute i september. Hele programmet har vi omtalt her. Frem til 21. juli spilles det hos arrangørens klient, som bare er tilgjengelig for spillere med fysisk tilstedeværelse i Nevada eller New Jersey. 21. juni åpner andre halvdel av serien i GGPoker-nettverket, der resten av verden kobler seg på i kampen om WSOP-titler.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy