fbpx
Hjem / Nyheter / Video av en Mike Mattusow på blodtilt som truer motspiller på det groveste
Mike Mattusow streamet selv fra turneringen da han gikk fullstendig fra konseptene etter å ha blitt slått ut.

Video av en Mike Mattusow på blodtilt som truer motspiller på det groveste

Mike “The Mouth” Mattusow levde opp til sitt økenavn da han ble slått ut av WSOP natt til mandag norsk tid.

Amerikaneren er kjent som en grisekjeft ved og utenfor pokerbordene.  Mang en gang har TV-kameraer i ulike show fanget opp hans ufine og grove språkbruk overfor motstandere, og nå har han slått til igjen.

I event #5 i årets WSOP trebettet han i BB med AQo etter lilleblinds åpning. Lilleblind (wolverine17) checket floppen 4 9 10 med to hjerter, før Mattusow får på hele deigen. Etter en tenkepause syner så lilleblind med AA i hullet og forsyner seg med mesteparten av hans chips. Han ble slått ut av turneringen i hånden etterpå.

Her kan du selv se hva som skjedde og reaksjonen hans etterpå:

 

 

 

Mattusow kokte nå over av frustrasjon fordi han mente wolverine17 hadde slowrollet ham (unødig tenkepause med den åpenbart beste hånda) og fordi han trodde det var mulig å kjøpe seg inn i turneringen igjen. Det var det ikke ettersom dette eventet ble spilt i freezeout-formatet.

Så begynte truslene. Han skjelte ut sin motspiller på det groveste og satte opp pengepremier på den som kunne finne ut hvem som spiller med nikket “wolverine17”. Han gjorde det klart at fysiske reaksjoner ville være aktuelle.

Senere var det faktisk noen som postet navnet til wolverine17, og det viste seg å ikke være en mann, som Mattusow hadde tatt utgangspunkt i. Det var derimot Megan Milburn som har vunnet over 65 000 dollar live og også cashet over 3000 dollar i turneringen Mattusow ble slått ut av.

Trakasseringen fortsatte på Twitter da Mattusow fant ut hvem sin nemesis var. Senere slettet han sine sjikanerende meldinger, men de var selvsagt screendumpet for lengst av sjokkerte pokerspillere verden over.

 

WSOP har blitt konfrontert med episoden(e), men vil ikke sanksjonere Mattusows oppførsel. Megan Milburn får skryt for hvordan hun har besvart de truende meldingene fra verdensstjernen Mike Mattusow:

 

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy