Aylar Lie tror rivalen Preben Stokkan vinner bracelet i WSOP

Av | 18. juli, 2020| Nyheter

Aylar Lie er en av de mange som er veldig imponert av prestasjonene til Preben Stokkan. 

Han ble norgesmester i poker i 2016 og fikk sitt store gjennombrudd live etter flere gode prestasjoner online. Siden har han etablert seg som et av de største NLHE-navnene i internasjonal turneringspoker, og nå håper mange nordmenn at han skal sikre Norge et gull i WSOP 2020.

Blant dem Aylar Lie, som selv har tatt store steg som pokerspiller. Hun ble årets spiller i Norge i 2018 da hun slo nettopp Preben Stokkan på oppløpssiden. Duellen de to imellom måtte nesten avgjøres med målfoto etter en rekke turneringer helt frem til nyttårsaften i Las Vegas.

Søndag åpner WSOP 2020 for spillere fra hele verden i GGpoker-nettverket. Vi har snakket med flere norske pokerprofiler i vår sommerserie i den anledning, og i dag svarer Aylar Lie. Her trekker hun frem nettopp Preben Stokkan som en solid vinnerkandidat i den enorme turneringsserien som nå skal spilles til langt ute i september.

20 spørsmål om WSOP 2020 til Aylar Lie

– Hvor mange eventer regner du med å spille i årets WSOP?
– Jeg spiller NLHE mid-stakes fra 100-1500 dollar innkjøp og da blir det totalt et sted mellom 10 og 15 hovedøvelser i WSOP Online.

– Er WSOP det største man kan vinne som pokerspiller?
– WSOP Main Event helt klart.

– Har du droppet ferien i år for å spille de mange turneringsseriene på nett?
– De siste fire årene har jeg tilbragt store deler av året i utlandet for å spille poker, men nå har jeg strandet i Norge på grunn av corona-krisen som har kansellert alt av live arrangementer ut året. Livet er satt på vent med en tvungen lang ferie i Norge uten kjæresten min som jeg har reist verden rundt med helt siden min storsatsning som pokerspiller i 2016. Men nå har regjeringen lettet på restriksjonene og Albert kan endelig komme til Norge.

– Hvor mye spiller du online vanligvis?
– Aldri, det er helt nytt for meg. Jeg er en “live-spiller” så online blir mer tidsfordriv under corona-perioden sånn litt på hobbybasis for min del.

– Har du tips til strategi for de som nå skal spille WSOP for første gang?
– Legg vekk mobilen og alt annet støy. Spill heller færre bord med fullt fokus på de du spiller fremfor ukontrollert spilling på flere bord enn du mestrer. Hold deg til solide opening ranges og vær disiplinert.

– Hvis ikke det blir deg selv – hvilken nordmann håper du vinner en bracelet i år?
– Preben Stokkan fortjener en WSOP-seier nå. Han er ikke bare Norges beste NLHE-pokerspiller, men i en egen klasse på nivå med de aller beste spillerne i verden. Nå som det blir WSOP på “hjemmebane” blir nok dette seiersåret for han.

– Hvor mange bracelets tror du Norge vinner?
– Jeg tror Norge kan ta ett eller maks to bracelets i år.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund