Andreas «Skjervøy» Torgbergsen heads up om gull i WSOP

Av | 27. juli, 2020| Nyheter

Natt til mandag hold Andreas Torbergsen på å bli den femte nordmann gjennom tidene med et gullarmbånd fra World Series of Poker (WSOP).

PLO-spesialisten sto for årets hittil soleklart beste prestasjon i WSOP, sett med norske øyne. Han ble nummer to i event #40, en $2500 PLO i mesterskapet og fikk rundt halvannen million kroner i gevinst (164 553 amerikanske dollar). Svenske Klas Lofberg vant og fikk gullarmbåndet som det synlige bevis som mester og nesten en kvart million dollar. 532 spillere stilte til start i turneringen.

 

https://twitter.com/SkjervoyAT/status/1287590767784079360

Andreplassen sender Torbergsen opp på 21. plass i sammendraget av spillerne som har gjort det beste så langt i årets WSOP på GGPoker. Det er best av de norske. Tidligere har også Morten Klein markert seg da han var to seter/plasser unna et finalebord i en NLHE-turnering. Han er på en 121. plass i sammendraget, som ledes av brasilianeren Marolo.

WSOP er et uoffisielt verdensmesterskap i poker som hvert år spilles over to måneder i Las Vegas. Grunnet koronasituasjonen spilles alle turneringene i år online, hos WSOP.com (bare for spillere med fysisk tilstedeværelse i Nevada eller New Jersey) og GGPoker (resten av verden).

Er du interessert i å spille WSOP? Ta kontakt med GGPokernor eller GGPokerNorway som kan hjelpe deg med å komme i gang.

Stor PLO-profil

Andreas Torbergsen er en fryktet og respektert motstander i poker generelt og PLO spesielt verden over. Han har i en årrekke spilt på de høyeste kursene online og skaffet seg et navn allerede under pokerboomen på 2000-tallet. Der mange nettpoker-stjerner har falt fra med høyere nivå blant motstanderne, er «Skjervøy» fremdeles helt der oppe og regnet som en av de beste.

Norske vinnere i WSOP

Thor Hansen ($5k Seven Card Stud i 1988, $1500 Ace to five lowball i 2002)
Annette Obrestad (£10k NLHE main event i WSOP Europe i 2007)
Sigurd Eskeland ($2500 8-Game i 2010)
Espen Sandvik ( $2500 8-Game i WSOP Europe i 2019)

Poker.no følger de store turneringene som spilles online i blant annet WSOP og WPT denne sommeren. Vi trenger hjelp fra deg for å være først med nyheter om norske prestasjoner, og blir glad om du tipser oss på Facebook eller sender en mail til frode@poker.no. 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund