fbpx
Hjem / Nyheter / Poker-NM i Norge avlyses grunnet koronaepidemien
Norgesmesterskapet i poker 2020 i Stokke avlyst.

Poker-NM i Norge avlyses grunnet koronaepidemien

Den gode covid-19-utviklingen i Norge ga grunn til optimisme og håp om et nytt norsk mesterskap i poker i Stokke. Men nå stiger smittetallene igjen, myndighetene uttrykker bekymring for om folk tar situasjonen på alvor og nye innstramninger kommer. Det får arrangøren til å sette foten ned og avlyse det planlagte arrangementet i oktober.

Det er trist å ikke få arrangert det sjette norgesmesterskapet i rekken på norsk jord, men vi må ta vare på våre spillere, og slik situasjonen er i dag er det ikke forsvarlig å gjennomføre. Dette er tross alt et arrangement som skal glede det norske pokermiljøet, og da ønsker vi ikke å sette noen deltagere i fare eller ekskludere de som ikke kunne deltatt, sier arrangementsansvarlig Thomas Udness. 

Etter den store nasjonale dugnaden i vår kom smittetallene så langt ned at myndighetene myknet opp mer og mer, og da var det mulig å arrangere poker-NM med noen begrensninger. Men når situasjonen nå er snudd på hodet og det er en fare for nye, strenge restriksjoner i Norge, vil arrangøren som representanter for norske pokerspillere vise ansvarlighet.

Det har vært stor pågang fra pokerspillere over hele landet etter at påmeldingen til NM i Stokke og Vestfold åpnet. Udness vet derfor at avlysingen vil skuffe mange.

– Jeg håper folk har forståelse for at situasjonen er endret på kort tid i Norge. Vi må også tilpasse oss til signalene fra myndighetene og vise ansvarlighet. Det er viktig at vi i vår legaliseringsprosess viser oss som gode samfunnsborgere. Lite eller ingenting er viktigere enn folkehelsen, sier Udness.

Alle som allerede har betalt for seter til NM i Stokke i oktober vil nå få sine utlegg refundert.

Om Poker No

x

Sjekk også

Davy Wathne spiller poker-NM søndag

Davy Wathne har dekket mange norgesmesterskap som TV 2-journalist. Søndag gjør han et forsøk på å bli norgesmester selv.  Coolbet-profilen blir nemlig en av deltakerne i Seniors Event i online-NM ...

Privacy Policy