Poker-NM i Norge avlyses grunnet koronaepidemien

Av | 13. august, 2020| Nyheter

Den gode covid-19-utviklingen i Norge ga grunn til optimisme og håp om et nytt norsk mesterskap i poker i Stokke. Men nå stiger smittetallene igjen, myndighetene uttrykker bekymring for om folk tar situasjonen på alvor og nye innstramninger kommer. Det får arrangøren til å sette foten ned og avlyse det planlagte arrangementet i oktober.

Det er trist å ikke få arrangert det sjette norgesmesterskapet i rekken på norsk jord, men vi må ta vare på våre spillere, og slik situasjonen er i dag er det ikke forsvarlig å gjennomføre. Dette er tross alt et arrangement som skal glede det norske pokermiljøet, og da ønsker vi ikke å sette noen deltagere i fare eller ekskludere de som ikke kunne deltatt, sier arrangementsansvarlig Thomas Udness. 

Etter den store nasjonale dugnaden i vår kom smittetallene så langt ned at myndighetene myknet opp mer og mer, og da var det mulig å arrangere poker-NM med noen begrensninger. Men når situasjonen nå er snudd på hodet og det er en fare for nye, strenge restriksjoner i Norge, vil arrangøren som representanter for norske pokerspillere vise ansvarlighet.

Det har vært stor pågang fra pokerspillere over hele landet etter at påmeldingen til NM i Stokke og Vestfold åpnet. Udness vet derfor at avlysingen vil skuffe mange.

– Jeg håper folk har forståelse for at situasjonen er endret på kort tid i Norge. Vi må også tilpasse oss til signalene fra myndighetene og vise ansvarlighet. Det er viktig at vi i vår legaliseringsprosess viser oss som gode samfunnsborgere. Lite eller ingenting er viktigere enn folkehelsen, sier Udness.

Alle som allerede har betalt for seter til NM i Stokke i oktober vil nå få sine utlegg refundert.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund