fbpx
Hjem / Nyheter / Vennene ber om et mirakel for Mike Sexton
Det er en strøm av lykkeønskninger til Mike Sexton i sosiale medier etter at nyheten ble kjent om hans helsetilstand.

Vennene ber om et mirakel for Mike Sexton

Noen folder sine hender og ber til en gud. Andre håper Mike Sexton skal treffe en én- eller to-outer på river.

Pokerterminologien kommer til sin fulle rett når spillere, mediafolk og industriens representanter sørger sammen i sosiale medier etter de foruroligende nyhetene om Mike Sexton. Han er ifølge venners korte uttalelser på Twitter alvorlig syk, og for svak til selv å fortelle om sine problemer. Men han sender sine hilsener via sine venner som har lest alle lykkeønskningene som er blitt han til del i sosiale medier etter at meldingene om de alvorlige helseproblemene kom ut:

Mike Sexton ble i 2009 innlemmet i Poker Hall of Fame i USA etter å ha skapt seg selv et stort pokernavn både som spiller og aktør i spillindustrien. Han har vunnet titler i både WSOP og World Poker Tour (WPT), hvor han også i 15 sesonger var en svært populær TV-kommentator.

I 2001 var han med på etableringen av Partypoker, men solgte seg ut for 15 millioner dollar noen få år senere. Nylig fortalte han om tankene rundt det at aksjene hans nå hadde vært verdt 500 millioner dollar om han hadde blitt sittende på dem. Uansett vendte han tilbake til Partypoker som konsernets styreleder for får år siden.

Her er noen av hilsenene fra noen av Mike Sextons mange pokervenner:

 

 

 

 

 

Om Poker No

x

Sjekk også

Stor rekord i poker-NM – her er premiene i HU-turneringen

Mer enn 120 000 kroner venter vinneren av den rekordstore heads up-turneringen i online-NM i poker 2021. Rekorden i antall deltakere stammer fra 2017 da 272 spillere løste billett i ...

Privacy Policy