fbpx
Hjem / Nyheter / Vant WSOP main event og historiens største utbetaling i nettpoker-turnering
I en av de første hendene på finalebordet natt til søndag, er Wenling Gao oppe mot niere med sitt essepar. En nier kommer på flopp, og så kommer et ess på turn og penga kommer på. Der ryker den første spilleren fra finalebordet natt til søndag. Gao ble nummer to til slutt.

Vant WSOP main event og historiens største utbetaling i nettpoker-turnering

Stoyan Madanzhiev vant WSOP main event 2020 og er ny verdensmester i poker.

Bulgareren får 3 904 686 dollar etter seieren på GG Poker søndag morgen. Knappe fire millioner dollar er mer enn noen andre tidligere har vunnet i en enkelstående, online pokerturnering. Heads up slo han kinesiske Wenling Gao. Hun får i overkant av 2,7 millioner dollar i premie.

Beste nordmann var spilleren med nicket Drygo1 som fikk rett under 40 000 dollar for sin 45. plass.

Et annerledes WSOP

Main event i WSOP 2020 ble den største pokerturneringen som er spilt online noensinne – mål i premier. Det var 25 millioner dollar garantert i prizepoolen fra arrangøren GGPoker, men 5802 entries sendte det beløpet opp i 27 559 500 dollar.

Det var hele 23 startflighter og hver spiller kunne kjøpe seg inn maksimalt tre ganger i forsøket på å nå dag 2. Daniel Negreanu er kanskje den største stjernen i pokerbransjen, men kom seg ikke videre etter tre innkjøp på 5000 dollar stykket.

Fire dollarmillionærer

Alle de fire beste i turneringen blir dollarmillionærer, og det skjer for andre gang i historien. Det samme var tilfellet for de fire beste i Partypokers MILLIONS Online Main Event i desember 2018.

Om Poker No

x

Sjekk også

Stor rekord i poker-NM – her er premiene i HU-turneringen

Mer enn 120 000 kroner venter vinneren av den rekordstore heads up-turneringen i online-NM i poker 2021. Rekorden i antall deltakere stammer fra 2017 da 272 spillere løste billett i ...

Privacy Policy