Fem norske ess i toppen i PLO-VM

Av | 21. september, 2020| Nyheter

Fire ess er ikke mye til starthånd i PLO, men fem norske ess videre til dag to i PLO main event i WCOOP, er råsterkt.

Norge er meget godt representert når de 38 gjenværende spillerne i event 73, $10 300 PLO (6-Max, main event), vender tilbake mandag kveld for å gjøre opp om verdensmestertittelen. Felix «ZhipOHoy» Stephensen er endog en av chipleaderne med nesten 1,4 millioner i stacken. Til sammenligning leder spilleren «hotmark77» feltet med nesten 1,7 millioner sjetonger. Spillerne fikk utdelt 250 000 i sjetonger fra start.

Videre har også Ola «Odd_Oddsen» Amundsgård (nær 1,2 millioner), Andreas «Skjervøy» Torbergsen (nær én million) og Espen «locomi» Myrmo (376 161) gode vinnersjanser. Det var 123 entries i turneringen og man kan kjøpe seg inn (maks tre reentries) helt frem til starten av dag to, slik at deltakerantallet på 38 kan øke noe.

Oppdatering: Vi fikk ikke meg oss Benjamin Voreland som det femte norske esset som var videre til dag to. Han står oppført som britisk statsborger hos Pokerstars, men spiller selvsagt for Norge nå på dag to. Kort etter starten på finaledagen er Espen Myrmo slått ut, mens de fire andre nordmennene stadig henger med. Voreland spiller på en drøy halvmillion.

Dobbeltsjanse for Skjervøy

Torbergsen henger også med i det samme eventet på innkjøpsnivået under (1050 dollar). Der gjenstår 205 spillere (726 entries) og nordmannen er midt i feltet med knappe 400 000 i stacken. Det er en drøy million mindre enn ledende «guilherme12».

Flere main events

Søndag ble main event-turneringer satt igang på rekke og rad, da alle eventer i World Championship of Online Poker (WCOOP) har tre turneringer med ulike innkjøpsnivåer (høy, medium og lav). Det spilles main event både i NLHE og PLO, men det er ikke nordmenn synlige øverst på resultatlistene i NLHE etter dag en. Kayhan «KayhanMok» Roshanfekr er blant de 20 beste i den med medium innkjøpsnivå (530 dollar).

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund