Presidenten er all in i Norsk Pokerforbund igjen

Av | 4. oktober, 2020| Norsk Pokerforbund, Nyheter

Sigurd Eskeland inviterer til årsmøte i Norsk Pokerforbund torsdag 22. oktober klokken 20.

Presidenten i forbundet er tilbake i full jobb for norske pokerspillere etter at koronautbruddet gjorde at han måtte permitteres og bare ha 20 prosent stilling gjennom sommeren. Med epidemien ble også det meste av poker med fysisk oppmøte satt på hold, slik at forbundets inntekter skrumpet inn. De får en vesentlig del av sin virksomhet finansiert med gaver fra NM i Dublin hver vår og NM i poker her hjemme, og i år ble begge mesterskapene avlyst.

Trenger medlemmene

En annen viktig inntektskilde er betalende medlemmer, og nå håper Sigurd Eskeland at folk både fornyer og betaler sitt eget medlemsskap og rekrutterer nye pokerspillere.

– Den jobben vi gjør for en legaliseringsprosess er helt avhengig av at norske pokerspillere engasjerer seg som betalende medlemmer, minner Sigurd Eskeland om.

Han er nå tilbake i jobben som president hundre prosent og ser nå til neste gate – tiden etter korona.

– En dag er jo denne pandemien over og vi forbereder oss til å komme tilbake til normalen. Det er et godt håp om at det er en vaksine klar i vinter og da kan NM i poker gå som vanlig før påske, er forventningene til Eskeland.

Årsmøtet i Norsk Pokerforbund

En internasjonal møtetrend er å holde jobbmøter og årsmøter og fredagspils i digitale kanaler. Så også årsmøtet i Norsk Pokerforbund, som streames på Twitch. Der kan man si sin mening i chattefeltet og det blir også organisert avstemninger der bare betalende medlemmer får delta.

Her kan du følge årsmøtet på Twitch

Her er arrangementet på Facebook

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund