fbpx
Siste nyheter
Hjem / Nyheter / Tom Dwan og High Stakes Poker er tilbake
Tom Dwan gir pokerfansen noen smakebiter i sosiale medier på hva som er i vente. Phil Ivey og Phil Hellmuth er blant stjernene som skimtes i videoene og det lover godt før programmet er tilbake på skjermen.

Tom Dwan og High Stakes Poker er tilbake

Likte du TV-showet High Stakes Poker? Da kan du merke av datoen 16. desember 2020 først som sist.

Da er nemlig det som går for å være poker- og TV-historiens mest populære pokershow tilbake etter ni års pause (ble sendt fra 2006-2011). Internasjonalt huskes potter som har fått klassikerstatus, mens vi her hjemme har friskt i minne vår egen Andreas Høivolds deltakelse. Han stilte opp med 200 000 av sine egne dollar, og tok farvel med pengene i programmet.

Her får du lese den utrolige historien om Andreas Høivold og High Stakes Poker.

Her forteller Andreas mer om hvordan han kom seg med i programmet:

Det var i september det ble kjent at High Stakes Poker kommer tilbake før jul, og det ga pokerfans over hele verden høy puls. Den pulsen økte ytterligere da Tom Dwan postet en serie videoer på Twitter tirsdag denne uka. Vi ser spillere med 50 000 – 100 000 dollar i stacken, og vi ser ikke minst store navn rundt bordet. Både Phil Ivey, Phil Hellmuth, Ben Lamb, Jason Koon og Brendon Adams er på med på moroa i smakebitene.

Her kan du selv se:

 

 

Det ble ikke bare spilt poker rundt bordet. Det ble også spilt det spillet som har fått navnet etter vår egen Johnny Lodden!

 

 

Om Poker No

x

Sjekk også

Hanne Wabakken er ny norsk mester i poker

Hanne Wabakken fra Oslo vant Ladies Event i online-NM. Hun får over 30 000 kroner i premie for sin store triumf, men som så ofte før er det en annen ...

Privacy Policy