Kranglefantene Daniel Negreanu og Doug Polk kolliderer i pokerringen

Av | 2. november, 2020| Nyheter

Daniel Negreanu (46) og Doug Polk (32) spiller begge poker i tungvektsklassen. Nå skal de gjøre opp i det som kan bli en durabelig kamp over 25 000 hender.

Krangelen mellom de to har vart i årevis. For lenge, lenge siden var Polk en fan av Negreanu, men han har med tiden vendt seg mot ham og gitt uttrykk for sin forakt og misnøye i sosiale medier. Samtidig har han utfordret Negreanu til å spille heads up for å gjøre hvem av de to som er best, men han har alltid fått avslag.

Inntil i sommer. De to begynte å krangle – igjen – på Twitter etter at Negreanu hadde skjelt ut en som var svært ufin mot kona hans i kommentarfeltet under sendinger på Twitch fra World Series of Poker (WSOP). Polk pensjonerte seg fra pokerjobben for noen år siden, men gjorde det klart at han gjerne ville komme tiltake for å spille mot Negreanu.

Fikk aksept

Denne gangen ble utfordringen akseptert, og nå fulgte uker og måneder med forhandlinger om rammene for spillet. De var uenige om det meste i utgangspunktet (hvilke typer spill, innsatser, klient og så videre og så videre). Men nå har de kommet frem til et rammeverk som er som følger:

Fakta om Polk vs. Negreanu

  • Spill: HU NLHE
  • Oppstart: 4. november.
  • Klient: WSOP.
  • Blinder: $200/400.
  • Antall bord: 2 per gang.
  • Antall hender: 25 000. Den som er bak etter 12 500 hender, kan velge å avbryte.
  • De starter hvert bord med 40 000 dollar med top up etter hver hånd.
  • TV-dekning: Deler av duellene vil bli vist med hullkort på PokerGO.

Favoritt hos bookmakerne

Daniel Negreanu er isolert en større pokerstjerne enn sin motstander i dette spillet, men Doug Polk er likevel bookmakernes favoritt til vinne. Det skyldes ikke minst formatet de to skal spille i. Der Negreanu har hatt sin største styrke live og kanskje først og fremst i turneringer, er Polk spesialist i formatet de skal spille nå: Heads up online.

Mandag 2. november kan du sette spill på Negreanu til 5,4 ganger pengene som vinner, mens Polk gir såpass lite som 1,17. Det er forøvrig nesten bare fantasien som setter grense for hva slags spill bookmakerne tilbyr på Negreanu vs. Polk.

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund