Nordmann på finalebord i EPT

Av | 12. november, 2020| Nyheter

En anonym nordmann kan skrive pokerhistorie torsdag kveld.

Spilleren med nicket DON JOHAN på Pokerstars har nest flest sjetonger av alle i det spillet på finalebordet i historiens første heldigitale EPT-turnering begynner klokken 19 torsdag 12. november.

1694 spillere løste billett til NLHE-turneringen som det kostet 1050 dollar å spille. Det ble gjort 732 reentries (to mulig per spiller) slik at premiepoolen nå er på knappe 2,5 millioner dollar. Vinneren får 356 768 dollar (3,2 millioner norske kroner) mens den første som slås ut på finalebordet får 23 784 dollar i premie.

Svensk ledelse

Bare ni spillere gjenstår når dag tre begynner torsdag kveld. Svenske Kihlström kommer til finalebordet med et solid overtak i form av en stack med over 170 millioner i sjetongverdier. Norske DON JOHAN jager bak med litt over 87 millioner.

EPT er forkortelsen for European Poker Tour, som er en av de tre «store» internasjonale turneringsseirene i poker. World Poker Tour (WPT) og World Series of Poker (WSOP) har begge lansert heldigitale mesterskap på grunn av koronaepidemien, og EPT-festivalen nå er den første i sitt slag noen sinne.

Kan bli historisk

Det er allerede spilt flere turneringer og kåret flere vinnere i EPT nå, men turneringen som avsluttes i kveld, er den første som sto på programmet. Ettersom den går over tre dager og hadde et høyt deltakerantall, avsluttes den etter andre som startet senere. Men den som vinner denne EPT-turneringen vil bli historisk ved at spilleren da har vunnet verdenshistoriens første nettpokerturnering i European Poker Tour.

PS! Det hender Poker.no vet hvem som skjuler seg bak nickene som brukes i online pokerturneringer. Vi har som policy å ikke offentliggjøre navnene deres før vi har vært i kontakt med spilleren. Vi vil gjerne høre fra dere i en PM om hvem DON JOHAN er, slik at vi kan kontakte ham/henne for å avklare bruk av navn.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund