Norske gigantstacker til dag to i WSOP Main Event 2020

Av | 30. november, 2020| Nyheter

Norge har rikelig med chips i spill på dag to i WSOP Main Event 2020.

To av navnene vi er vant med blir nevnt i store, internasjonale mesterskap mangedoblet startstacken de fikk utdelt på den første dagen i WSOP Main Event 2020 søndag. Preben Stokkan har fjerde mest chips av alle med 446 677 i sjetongverdier, mens hans kollega og samboer i pokerkollektivet i London Espen Uhlen Jørstad har en 13. plass med 361 792 i bagen. De to er helt uoffisielt de to eneste nordmennene som er videre fra dag 1a.

Østerriker leder

Østerrikeren Julian «VWgunther» Menhardt leder med 534 490. Spillerne fikk utlevert 60 000 sjetonger for de 10 000 dollarene de betalte for startplass i WSOP Main Event 2020.

62 av 246 startende tok seg videre til dag to. Dag 1 har ytterligere to startdager (lørdag 5. desember og søndag 6. desember). Alle overlevende samles til dag to mandag 7. desember, da man spiller ned til et finalebord.

Storfinale i Las Vegas

Den internasjonale delen spilles hos GGPoker mens det også spilles en Main Event-turnering eksklusivt for spillere med fysisk tilhold i en av de amerikanske delstatene Nevada eller New Jersey. Vinnerne av den amerikanske og den internasjonale turneringen skal så spille heads up om én million dollar (tillagt prizepoolen) og tittelen som verdensmester. Detter skjer live i Las Vegas lille nyttårsaften.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund