Vi hyller veteranene – vinn billetter til poker-NM

Av | 14. januar, 2021| Nyheter

ANDRE KONKURRANSE – TORSDAG

Oppgave: Dagens premie er et sete til Seniors Event i online-NM og vi vil vite hvem du mener er den kuleste seniorspilleren i det norske pokermiljøet. For å være senior og spille denne eventen må du fylle 50 år senest i løpet av 2021.

Vi trekker en tilfeldig vinner blant alle som har sendt svar i vårt kommentarfelt på Facebook. Juniorene kan også delta, men må da gi premien videre ettersom Seniors Event bare er for 50 år og oppover.

Konkurransen er ikke knyttet til Facebook.

Her er hele programmet for online-NM 2021. 

Søndag 17. januar er den tredje NM-søndagen i 2021 og det skal kåres nye norgesmestere i to eventer. Ladies Event og Seniors Event spilles fra klokka 20 på henholdsvis Betsafe og Coolbet og du kan sikre deg gratis billetter i Poker.nos konkurranser.

Onsdag, torsdag, fredag og lørdag kveld legger vi ut en ny konkurranse hvor du kan vinne et sete til ett av eventene. Vi trekker en vinner påfølgende kveld på samme tid som vi offentliggjør en ny konkurranse. Søndag trekkes vinneren klokken 16 og blir offentliggjort på vår Facebook-side. Denne er så ansvarlig for å kontakte oss med sitt nick på klienten hvor premien er trukket.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund