Davy Wathne spiller poker-NM søndag

Av | 17. januar, 2021| Nyheter

Davy Wathne har dekket mange norgesmesterskap som TV 2-journalist. Søndag gjør han et forsøk på å bli norgesmester selv. 

Coolbet-profilen blir nemlig en av deltakerne i Seniors Event i online-NM i poker, med nicket «DavytheMan», bekrefter Daniel Vassbund som også jobber i selskapet som arrangerer turneringen. Vassbund har tidligere vist seg som en habil spiller ved å komme seg til finalebordet i Main Event i Dublin-NM i 2018.

Online-NM i poker spilles gjennom hele januar og februar med nye eventer hver søndag klokken 20. Denne søndagen spilles det to øvelser parallelt med Ladies Event og Seniors Event. Man må være kvinne for å spille den første og ha 50-årsdag senest i år for å spille den andre. Oppfyller man begge kravene, er det mulig å spille begge, men det må gjøres fra to ulike enheter.

Så langt i vinter er det kåret to norgesmestere i poker.  Den kjente profilen Ørjan Skommo ble norgesmester i PLO, mens Bjørnar Kvamme vant Fixed Limit en uke senere.

Her finner du alle praktiske detaljer om Ladies Event på Betsafe

Her finner du alle praktiske detaljer om Seniors Event på Coolbet

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund