Regler for nytt innkjøp i main event – poker-NM 2021

Av | 25. mars, 2021| Nyheter

I Dublin Online Editions main event kan man kjøpe seg inn på nytt om man ryker ut. Etter disse reglene.

Alle NM-eventer har mulighet for én re-entry i løpet av latereg-perioden. Unntaket er heads up som ikke har late reg eller mulighet for re-entry, samt main event hvor man har mulighet til å kjøpe seg inn neste dag om man ryker ut på en av de tidligere startdagene. For eksempel om man ryker ut på Dag 1A, kan man kjøpe seg inn igjen på Dag 1B. Og ryker man ut igjen på Dag 1B, kan man igjen kjøpe seg inn på Dag 1C. Men man kan ikke ta re-entry i løpet av samme startdag. Går man videre til Dag 2 ifra en startdag, kan man ikke spille dag 1 ifra en annen startdag.

Vær også obs på at man ikke kan spille en NM-event ifra flere klienter. Heller ikke om man ryker ut av en turnering så kan man ikke kjøpe seg inn til samme event ifra en annen klient. Dette gjelder også for main event. Gjør man det risikerer man å få sine kontoer stengt av iPoker.

 

Vinnere i Dublin Online Edition 2021

PLO: Erik Falk Hansen
Turbo: Jon Sataøen
Seniors: Hans Kolbjørnsen
Ladies: Ylva Thorsrud
Fixed: André Bye Berg

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund