Kayhan var klar for å kjøpe leilighet – så vant han 6,5 millioner i poker

Av | 5. mai, 2021| Nyheter

POKERPODKAST: Denne våren har Kayhan Mokri Roshanfekr fra Arendal gjort alt klart for å kjøpe seg leilighet. Så vant han et heftig millionbeløp som gjør budrundene litt annerledes.

Sørlendingen har som førstegangskjøpere flest et friskt marked å manøvrere seg i med galopperende priser over hele landet. De siste årene har han levd av å spille poker, og med hans ferdigheter har han fått kapital tilgjengelig til å kjøpe sin første leilighet.

Så fikk plutselig 26-åringen veldig mye mer penger å rutte med i budrundene enn han først hadde tenkt. Han ble nummer tre i hovedturneringen i Spring Championship of Online Poker og innkasserte 791 074 amerikanske dollar i premie etter en deal treveis. Det er 6,5 millioner kroner, et beløp man kommer langt med i boligmarkedet enten det er på Sørlandet eller hardt pressede Oslo. 

Dette og mer til forteller Kayhan i siste episode av pokerpodkasten til Norsk Pokerforbund. Den er tilgjengelig på Spotify her.

Kompis med Preben Stokkan

Her forteller han også at han ikke får hele premiebeløpet alene ettersom han hadde byttet prosenter med kompiser, men at han likevel er adskillig bedre skodd i budrundene fremover enn først tenkt.

Han snakker også om vennskapet med Preben Stokkan, av mange regnet som Norges beste turneringsspiler. Og om hvordan han begynte med poker og ikke minst om hvordan han “feiget ut” i en stor pott på finalebordet i SCOOP – i hånda før de tre gjenværende spillerne var enige om å gjøre en deal. 

Betaler skatt med glede

Skatt er et tema som engasjerer svært mange pokerspillere, i hvert fall blant den vinnende delen av miljøet. Kayhan har organisert seg med eget selskap og betaler skatt som næringsdrivende på sine gevinster – og det attpåtil med glede.

– Det kan svi litt, men jeg betaler på linje med andre som har jobbet og tjent penger, slår han fast i samtale med programlederne Sigurd Eskeland og Odd-Einar Svinøy.

Norsk Pokerforbunds podkast har en ny gjest hver uke. Førstkommende fredag er Jan Olav Sjåvik med i studio. Sjåvik er en av norsk pokers store veteraner og har i årevis vært kjent i det internasjonale pokermiljøet. 

Her følger du Pokerpodden på Spotify

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund