Noen av Norges største pokerstjerner spiller med helt åpne kort i ny Twitch-kanal

Av | 9. mai, 2021| Nyheter

I den nye Twitch-kanalen Spillehagen kan du se norske pokerspillere i verdenseliten vise hullkort og i tillegg få trav- og Fantasy Premier League-tips.

Andreas Hagen ledet første sending for litt over 2 uker siden og da var det Andreas Torbergsen (Skjervøy) og Ola Amundsgård (Odd_Oddsen) som gjestet Spillehagen hvor de spilte SCOOP 2000$ buy in. Spillehagen har også hatt gjester som Tobias Leknes (Senkel92), Marius Høgtun (Spokey1234), Tor-Arne Fenes (JokerTor) og Christian Monge Hugsted (Monge) med flere.

Her kan du se Skjervøy spille 10.000$ PLO turnering 

Hagen var på 2000-tallet et fast innslag i EPT, WPT og WSOP-turneringer år etter år og var endel av Team Nordicbet sammen med bla. Tomas Brolin. Torbergsen og Amundsgaard har i et tiår spilt Pot Limit Omaha på de høyeste kursene online. Leknes er 9 ganger SCOOP- og WCOOP-vinner og er trippelt norgesmester. Høgtun har to NM titler og Tor-Arne Fenes har flest med 4. 

– Vi er opptatt av at seerne skal kunne lære noe ved se og lytte til eksperter fortelle hvorfor og hvordan man bør spille hender i en gitt situasjon. Ikke minst ønsker vi å skape spenning og underholdning både når vi spiller PLO, mixed games, NLHE både i cashgames og turneringer, forteller Andreas Hagen.

Her kan du følge Spillehagen på Twitch 

Her kan du følge Spillehagen på Facebook

Her kan du følge spillehagen på Twitter 

Her kan du se opptak fra da Tobias Leknes og Marius Høgtun spilte mixed games i kanalen

Hagen lover gode navn fra både norsk og internasjonal poker i sendingene fremover, i tillegg til flere fantasy eksperter. 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund