Negreanu peker ut verdens beste turneringsspiller

Av | 25. mai, 2021| Nyheter

Hvem mener du er verdens beste pokerspiller i turneringsformatet?

Det er ikke spesielt kontroversielt å si at Daniel Negreanu er en av dem de siste tyve årene. Den blide medieyndlingen har preget spillet, eventene og industrien med opptredener i TV-show, spill på de høyeste kursene og store turneringstriumfer. Han har selv spilt inn mer enn 42 millioner dollar i turneringsgevinster i karrieren, og denne listen viser at bare to har spilt inn mer enn ham.

På 17. plass på den samme lista finner vi en spiller som nyter stor respekt blant verdens beste spillere, men som ikke er blant de mest kjente navnene for pokerfans verden over. Likevel avslører Negreanu at nettopp Jack Schindler er spilleren han mener nåtidens beste NLHE-turneringsspiller.

Schindler har spilt inn knappe 26 millioner dollar med sine turneringsinnsatser – de aller fleste er kommet i turneringer med høye innkjøp.

Det er nesten like mange meninger om hvem som er verdens beste pokerspiller som det er pokerspillere. Historiens første World Series of Poker ble spilt i 1970 og hadde bare syv deltakere. Det ble spilt flere cashgames i en ulike pokerspill og verdensmesteren ble kåret ved en avstemning blant de syv deltakerne.

Det endte svært uavgjort etter første avstemning. Alle spillerne fikk nemlig én stemme hver, og det måtte stemmes på ny. Denne gang ble det ikke gitt anledning til å stemme på seg selv, og da ble Johnny Moss kåret til historiens første verdensmester i poker.

Hvem mener du er verdens beste pokerspiller? Vi hører gjerne fra deg på vår Facebook-side.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund