Drømmer om golfesset Viktor Hovland i poker-NM

Av | 28. mai, 2021| Nyheter

Ses vi i poker-NM? spør Norsk Pokerforbund etter at golfstjernen Viktor Hovland avslørte sin lidenskap for poker.

Det er i et intervju med NTB – gjengitt av TV 2 – at Hovland forteller om gleden han har med å spille poker og hvilke likheter han ser mellom de to sportene.

– Det er strategier, tall og statistikk i både poker og golf, som er spennende. Man kan gjøre alle de riktige valgene og likevel tape i poker, noe som også kan skje i golf. Men i lengden jevner ting seg ut. Jeg synes det er veldig gøy med poker og har mye å lære der. Man kan ta med seg mye fra poker til golf og mye fra golf til poker, forteller han.

Poker-NM spilles hvert år på City West Hotel i Dublin. Hotellet er kjent for sin 18-hulls golfbane og ikke minst de mange greenene de setter opp til det norske pokermesterskapet hvert år. Da fylles konferansehallen med flere titall bord med grønne filter. Og Hovlands uttalelse får da også Norsk Pokerforbund til å sende en liten invitasjon på Facebook der de spør om vi ses i poker-NM.

Også arrangør Frode Fagerli håper Hovland vurderer å ta turen når poker-NM spilles igjen før påsken i 2022.

– Det er mange golfspillere som er glade i poker og mange pokerspillere som er glade i golf, så det tror jeg ville være perfekt match. Vi skal ta ham varmt i mot om han har lyst å teste et nytt norgesmesterskap, lover Fagerli.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund