Fredagsprofilen – heads up med Mari Nitteberg

Av | 25. juni, 2021| Nyheter, Spillerprofiler

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet.

Gjest i dag er Mari Nitteberg, en velrenommert spiller og humørspreder i pokermiljøet. I 2018 var hun heads up om en NM-tittel mot sin venninne Camilla Rørholt i Dublin.

– Øl eller vin i sommer?
– Jeg drikker ikke alkohol, men ser for meg at det hadde blitt vin hvis jeg hadde drukket 🙈 Er brus et svar? 

– Du får sitte på button i alle hender du spiller i ett år, men da må du klare deg helt uten mobiltelefon det året. Call eller fold?
Call! Skulle gjerne levd uten mobil.

– Sjø, fjell eller by i sommer?
– Fjell.

– Du er garantert et finalebord i WSOP Main Event, men må skrike raise hver gang du øyner og sutte på tommelen hver gang du kaster deg. Og det må du gjøre de neste fem årene, før du får finalebordplassen. Call eller fold?

– Game on! Noen må nok minne meg på det, kommer til å slite med å huske å gjøre det de første årene. Antar at det blir “normalt” for meg rundt 3. året en gang.

– Hvor varmt må vannet være for at du bader i sommer?
– Jeg bader ikke i Norge. Før badet jeg og noen venninner før 1.5. hver år. Vi hadde en filosofi om at det da ikke kunne bli verre uansett hvor crappy sommeren ble. Nå vet jeg bedre. Det er kaldt uansett. 

– Kommer du til å spille WSOP i sommer? Om ja, hvor mange eventer?
– Jeg har dessverre ingen planer om det .

– Hvor er du i sommer?
– Hjemme eller på fjellet.

– Hvem er den største gledessprederen i det norske pokermiljøet?
– For noen år siden hadde jeg helt klart svart Thor Hansen. Nå vet jeg ikke om noen som (for meg) liksom skiller seg ut. Har noen “lokale helter” her i Grenland, og så må jeg kanskje nevne samboer’n min Anders Frogner Karlsen? 

– Hvem er den første du skal gi en klem etter pandemien?
– Ai, det er jo så mange… Meeen kanskje flertall av de jeg ikke vil klemme i det hele tatt. Jeg er “syk” den dagen 🤯😅

– Hvem er Norges beste allround pokerspiller?
– Allround, hm.. kjenner ikke så mange av de derre gærne mixed-game-folka. Tobias Leknes – noen som heter det? 

– Første hånd i WSOP Main Event. AKs eller 1010 i UTG?
– AKs.

– Hvor går første ferietur når det åpner opp?
– Dit den største/beste pokerturneringen går på det tidspunktet det gjelder 😁

– Hvem er Norges mest uheldige pokerspiller?
– Tja. Det er sikkert flere som føler seg mer uheldige enn heldige, men er ikke dette noe som folk sier at jevner seg ut over tid? Det er bare at det gjør så syyyykt vondt å bli dratt ut, mye verre enn gleden over å dra ut. Tror det er derfor folk kanskje føler seg mer uheldige enn hva de faktisk er.

– Gi en god grunn til å melde seg inn i Norsk Pokerforbund.
– Spiller du poker i Norge – meld deg inn.


 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund