Phil Hellmuth vant for 16. gang i WSOP

Av | 18. oktober, 2021| Nyheter

Ingen har vunnet flere gullarmbånd i World Series of Poker (WSOP) enn Phil Hellmuth. Nå har han vunnet ett til.

Amerikaneren er kjent for å ha svært høye tanker om seg selv og sine evner ved pokerbordet. Så har han da også mange grunner til å ha god selvtillit og minst 16 av dem stammer fra WSOP, det «alle» i pokermiljøet er enige om er VM i poker.

Natt til mandag forbedret han sin egen rekord som mestvinnende i WSOP-historien. Han vant sitt 16. gull i event #31: $1,500 No-Limit 2-7 Lowball Draw og får 84 851 dollar i premie. Det er 157. gang han kommer i pengene i WSOP, også det flere enn noen andre.

Hellmuth har hatt et forrykende mesterskap denne høsten med fire finalebord så langt. Han kjenner pusten fra store navn som jakter på rekordene hans og har en uttalt målsetting om å vinne 30 titler før karrieren er over. Han var tidligere kjent som først og fremst en NLHE-turneringsspiller og verdsetter derfor seire i andre disipliner spesielt høyt.

Av hans 16 titler totalt er bare tre vunnet i andre spill enn hold´em.

Du kan se det pågående WSOP med et abonnement hos Pokergo (det koster 10 dollar per måned).

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund