Gjør endringer – her er turneringsprogrammet for poker-NM 2022

Av | 12. november, 2021| NM2022, Nyheter

JP McCann holder i trådene sammen med Frode Fagerli under hvert poker- NM  i Dublin. Her er han med komplett program for det neste mesterskapet.

– NM i poker kommer tilbake til Dublin neste vår etter to års pandemipause. Hvordan har disse årene vært?
– Det er fantastisk at vi kan arrangere poker-NM igjen etter en lang pause. Som i Norge har livet i Irland vært tøft med alle restriksjonene. 92 prosent av alle over 12 år er nå vaksinert her i landet, så vi håper å være over det verste.

– Godt å høre. Hva har du holdt på med når du ikke har fått spilt og arrangert pokerturneringer?
– Det var helt vilt da vi måtte kansellere NM bare uker før det skulle begynne i 2020. Heldigvis fikk vi flyttet både det mesterskapet og Irish Open til et digitalt miljø, takket være våre støttespillere og sponsorer. Etter disse arrangementene tok jeg en lang ferie før jeg begynte med et par nye sporter, padel og terrengsykling. Der har jeg hatt et par solide krasjer. Nå har jeg også startet et nytt restaurantprosjekt og håper å åpne dørene tidlig neste år.

Endringer i programmet for poker-NM 2022

– Det er noen endringer i NM-programmet for neste år. Kan du fortelle litt om det?
– Vi gjør endringer hvert år for å gi spillerne en enda bedre opplevelse. Den viktigste endringen nå er at vi har lagt til én spilledag i både main event og Thor Hansen memorial. I main event går vi ned fra 12 til ni timers spill de første tre dagene. Den «gamle» dag tre var tøff for spillerne da vi måtte spille ned til et finalebord den dagen. Det gjorde at vi på det mest ekstreme har spilt i 16 timer, og det er ingen ideell forberedelse for de som kommer seg helt til finalebordet med dagen etter.

Vi håper disse endringene blir godt mottatt. Alle bør merke seg at spillet avsluttes klokken 21 her kveld, noe som gir bedre muligheter for å oppleve Dublin by og nattelivet der.

Også i heads up-turneringen er det en viktig endring. Den vil bli spilt online innledningsvis og de siste 32 møtes i Dublin for å gjøre opp om tittelen. Vi håper det vil gjøre startfeltet større.

I tillegg har vi satt opp flere såkalte trophy events, der man ikke blir norgesmester som vinner, men der man vinner en tittel og en pokal. Vi har også satt opp fire live satellitter til main event og en satellitt til Irish Open, som begynner dagen etter at NM er over. Det spilles i det samme lokalet.

Citywest i koronatiden

– Dette blir spennende. Du nevnte spillelokalet – det har blitt brukt som sykehus i koronatiden?
– Ikke akkurat et sykehus, med helsemyndighetene tok over hotellet i begynnelsen av pandemien. Det er et stort lokale med mulighet for å avlaste sykehusene og frigjøre sengeplasser der. Det har blitt bruk som en karanteneenhet for de som ikke har kunne være i karantene hjemme. I tillegg har det blitt brukt som test- og vaksinasjonssted.

– Takk for praten, JP. Vi gleder oss til å se deg i Dublin til våren.
– Takk for det, jeg gleder meg til å møte alle mine norske venner og håper å få tid til en øl med flere av dere!

Her er turneringsprogrammet for Norgesmesterskapet i poker 2022! >> PDF

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund