Finalebordet i WSOP Main Event 2021 er klart

Av | 16. november, 2021| Nyheter

Nå skal en ny verdensmester i poker kåres.

Det er ni spillere igjen i World Series of Main Event og alle spillerne er garantert én million dollar i premie. 6650 stilte til start i turneringen og på dag syv spilte de fra 36 til de som nå gjenstår. Spillet på finalebordet begynner klokken 02 natt til onsdag norsk tid og tar en pause når fire spillere gjenstår. Så møtes de fire igjen for å spille ned til en vinner. Denne får åtte millioner amerikanske dollar til utbetaling før eventuell skatt.

Tyskland har én seier fra før

Tyske Koray Aldemir har en massiv chiplead etter å ha samlet 140 millioner sjetonger gjennom de syv dagene han har vært i aksjon. Aldemir tok ledelsen i turneringen på dag fem og beskrives av mange i sosiale medier som den mest kompetente spilleren på finalebordet. Tyskland har vunnet denne alle pokerturneringers mor to ganger tidligere (Pius Heinz i 2011 og Hossein Ensan i 2019) siden starten i 1970.

Utbetalinger på finalebordet

Inngangsbilletten til turneringen har helt siden starten for 51 år siden vært 10 000 dollar.

  1. 8 mill. dollar
  2. 4,3 mill. dollar
  3. 3 mill. dollar
  4. 2,3 mill. dollar
  5. 1,8 mill. dollar
  6. 1,4 mill. dollar
  7. 1,225 mill. dollar
  8. 1,1 mill. dollar
  9. 1 mill. dollar

 

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Koray Aldemir (@kooraay90)

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund