Her ser du online-NM i poker live

Av | 2. januar, 2022| Nyheter

Sentrale spillere i det norske pokermiljøet gjør online-NM i poker ekstra spennende med sine streams fra mesterskapet.

Søndag kveld klokken 20 begynner NM med omaha-turneringen hos Unibet. Så spilles det hver søndag (og én lørdag) frem til slutten av august. Her kan du se hele turneringsprogrammet.

Ylva Thorsrud streamet i kjent stil da hun vant ladies event i Dublin Online Edition før påske. Hun streamer under hver øvelse gjennom NM, og i kveld får hun besøk av Marius Høgtun, Odd-Einar Pedersen og Alexander Skrindo Kastrup. Jevakim sender uten forsinkelse i sendingen.

Her finner du Twitch-kanalen til Ylva

Også Monika Eilertsen Waka streamet da hun vant karrierens hittil største premie før jul. Hun er fast programleder i Spillehagen, som får svært kompetente eksperter i studio søndag kveld. Andreas «Skjervøy» Torbergsen er et internasjonalt PLO-navn og han får selskap av André Bye Berg, som har vunnet NM minst to ganger. Spillehagen sender med fire minutters forsinkelse.

Her finner du Twitch-kanalen til Spillehagen

Jon Kyte er tidligere nordisk mester og samler er veldig sterkt i sin sending på Twitch søndag kveld. Han satser på å streame gjennom mesterskapet og har disse på gjestelista gjennom NM: Felix Stephensen, Preben Stokkan, Asgeir Mogens Lund, Anders Flem Hagen, Sander Østlyngen, Ann Mari Olsen. Karl Fredrik Røsok, Martin Riseng, Magnus Kristensen, Morten Lie, Morten Almaas og Rolf Woods.

Her finner du Twitch-kanalen til Jon

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund