Johnny Fredriksen vant Seniors Event i poker-NM

Av | 18. januar, 2022| Nyheter

Johnny Fredriksen fra Harstad er ny norgesmester i poker.

“Selda01” får over 30 000 kroner i premie og et par sorte tøfler som et synlig bevis på at han er norsk mester i poker. Og akkurat som for Hanne Wabakken, som vant Ladies Event, er det tøflene som vektes høyest hos den nybakte mesteren.

– Det har kommet mange gratulasjoner fra venner og spillere i den lokale klubben. Det blir stas å henge opp tøfler i glass og ramme nettopp i den klubben, forteller han når Poker.no er i kontakt dagen etter seieren hos Betsafe.

Nicket “Selda01” har Seniors-vinneren funnet i generasjonene som kommer etter ham. Vinneren er gift med voksne barn, og er bestefar til lille Selda.

Her kan du se vinnerhånda i turneringen – et klipp fra Jevakims Twitchs-kanal. Der sendes hele online-NM direkte. 

Gjennombrudd

– Jeg har spilt poker siden slutten av 80-tallet og konverterte til hold´em tidlig på 2000- tallet. Jeg spiller jevnlig live i vår lokale klubb og ukentlig på nett, men stort sett med beskjedne innsatser. NM-tittelen er min største triumf hittil, helt klart. Mitt første live-NM ble spilt på Gardermoen i høst, men der fikk jeg dårlig uttelling.

“Bikkja” på tredje

– Når følte du at du hadde kontroll på denne turneringen?
– Turneringen nå gikk greit, gjorde ingen store feil, hadde ikke uflaks i kritiske situasjoner. Fikk grei stack mot slutten som jeg fikk brukt effektivt på bordet. Følte at kontrollen på spillet egentlig kom mot slutten av dag 1, blir litt annet spill i midtperioden når det er litt høyere binder og anter og spille om. Med kontroll på posisjonsspillet og riktig flyt uten uflaks, så føltes det kontrollert, forteller han.

Den kjente profilen Stig “Bikkja” Thomassen ledet NM etter dag 1. Han endte på tredjeplass til slutt.

 

Dette er topp ti i Seniors Event og pengepremiene de får.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund