Konkurranser: Vinn billetter til poker-NM

Av | 19. januar, 2022| Nyheter

Du kan vinne innkjøp både til Heads Up-turneringen i online-NM i poker og til Sit & Go-satellitter til den samme turneringen.

Turneringen spilles hos Guts lørdag 22. januar klokken 16 (ingen latereg) og koster 80+8 euro å spille. Men du kan komme deg inn via Sit & Go-turneringene som går døgnet rundt og som koster 12 euro (åtte spillere) eller 24 euro (fire spillere) med billett til vinneren.

Her skal du finne svar på det meste som er å spørre om turneringen. 

Norgesmesterskapet i poker har konkurranser hver dag frem til turneringen på vår Facebook-side hvor du kan vinne billetter til satellittene.

Torsdag morgen har vi tre billetter til satellitten i premie (ordinært 12 euro i innkjøp).
Svarfrist er klokken 17 torsdag. Da trekkes tre vinnere og to reserver, ettersom det hender vinnere ikke melder seg innen fristen. Vinnerne må melde seg med nick hos Guts i en PM innen klokken 18 torsdag, ellers går plassen til en av reservene.

Fredag morgen har vi tre billetter til satellitten i premie (ordinært 24 euro i innkjøp).
Svarfrist er klokken 16 fredag. Da trekkes tre vinnere og to reserver, ettersom det hender vinnere ikke melder seg innen fristen. Vinnerne må melde seg med nick hos Guts i en PM innen klokken 18 fredag, ellers går plassen til en av reservene.

Fredag kveld har vi tre billetter til NM-øvelsen i premie (ordinært 80+8 euro i innkjøp).
Svarfrist er klokken 12 lørdag. Da trekkes tre vinnere og to reserver, ettersom det hender vinnere ikke melder seg innen fristen. Vinnerne må melde seg med nick hos Guts i en PM innen klokken 13 lørdag, ellers går plassen til en av reservene.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund