– Får du denne følelsen, er du ferdig som pokerspiller

Av | 5. mars, 2022| Nyheter

Få mennesker kan løpe så langt som iren Dara O’Kearney. Etter 13 år som profesjonell pokerspiller har han også sterke synspunkter på utholdenhet gjennom opp- og nedturer ved pokerbordene.

Denne uken er han gjest i Norsk Pokerforbunds “Pokerpodden” (hør hele episoden lenger ned).

56-åringen markerte seg på 2000 tallet som ultra-maratonløper. Han vant blant annet New York Road Runners 60K Marathon i 2007 (de løper 60 000 meter, mot 42 195 meter i en ordinær maraton) og året vant han et 24 timer langt løp som ga ham en irsk mesterskapstittel.

Bridge, sjakk og poker

Som spiller hadde han suksess med både bridge og sjakk før han fikk interesse for poker i begynnelsen av førtiårene. Etter bare ett år tjente han mer på kort enn i sin ordinære jobb, og bestemte seg for å satse profesjonelt. Han har aldri sett seg tilbake og i en alder av 56 år er han ansett som en av verdens beste satellitt-spillere. Hans spesialkompetanse deles videre i bøker og online treningssiter og nettopp evnen til å studere teori ser han på nøkkelen til å få en lang karriere.

– Da jeg begynte å spille poker og var i tvil om hvordan jeg skulle spille hender, spurte jeg alltid andre spillere. For noen år siden fikk vi problemløsere online der man finne den rette måten å spille. Man må alltid være interessert i å lære mer om poker. Den dagen du får følelsen av å være utlært, tror jeg du er ferdig som pokerspiller, slår O´Kearney fast.

Hør intervjuet med Dara O´Kearney:

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund