– Gleder meg til å bli kjent med pokermiljøet

Av | 11. mars, 2022| Nyheter

«Skal vi danse»-vinner Simon Nitsche skal dekke poker-NM i Dublin for TV 2.

Simon Nitsche (30) ble kjent for det norske folk gjennom sin rolle som sportsanker på TV 2, før journalisten tok steget opp på kjendisnivå gjennom sin deltakelse i «Skal vi danse» på samme kanal – som han attpåtil vant sammen med Helen Spilling.

Nå ser han frem til en veldig annerledes opplevelse: Å dekke norgesmesterskapet i poker.

– Jeg gleder meg masse til å bli kjent med pokermiljøet. Jeg har hørt at det er et inkluderende og hyggelig miljø, sier Nitsche til poker.no.

– Også gleder jeg meg til å se godt spill, legger han til.

Sterk TV 2-hånd

TV 2 satser som vanlig stort på poker-NM og stiller med den erfarne duoen Fin Gnatt og Sverre Krogh Sundbø i studio. Nitsche blir deres forlengede arm på gulvet.

– Min jobb blir å være øynene og ørene ute blant bordene. Jeg skal preike med folk og finne gode historier, forteller sandefjordgutten.

Poker.no vil – for Simons og TV 2-seernes skyld – påpeke at «gode historier» ikke inkluderer bad beats.

Dette blir hans første NM-oppdrag. Under tidligere mesterskap har han kost seg fra TV-stolen.

– Jeg er en hobbyspiller, som kan kose seg med pokerlektyre og podkaster, men som ikke er noe særlig bevandret i turneringsverden, verken live eller online. Men NM på TV 2 sluker jeg rått! Hånd etter hånd, dag etter dag.

Debut i Dublin

Kjenner vi pokermiljøet rett, kommer Nitsche til å trives enda bedre som reporter enn som seer.

– Jeg har ikke gjort denne jobben tidligere, så det er jo en utfordring i seg selv. Ingen av profilene kjenner meg, men det regner jeg med går seg greit til når vi begynner å snakke poker, avslutter Nitsche.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund